IETM AARHUS 2023

Foto: Laurie Diaz

SÆT KRYDS I KALENDEREN
11.-14. JUNI 2023

Performing Arts Platform bliver i juni 2023 vært for IETM Plenary Meeting. IETM – International Network for Contemporary Performing Arts - er på scenekunstområdet det største og mest betydningsfulde europæiske netværk, der med sine over 500 medlemmer fra mere end 60 lande, har forgreninger ud i hele verden www.ietm.org. Det er en stor ære at have værtskabet og danne ramme om et IETM-møde i vores region, hvor der for såvel internationale som danske scenekunstaktører vil være rig lejlighed til at udbygge netværk, udveksle erfaringer og diskutere aktuelle udfordringer - og samtidig give indblik i vores region som et stærkt kulturelt kraftcentrum.

Værtskabet offentliggøres i efteråret 2022 her →

Men sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 11. juni 2023 (til pre-meetings hos scener/residency centre), samt 12-14. juni 2023 til det faglige møde i Aarhus.

IETM AARHUS 2023 er støttet af Creative Europe/IETM, Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Europæisk Kulturregion, og afvikles i samarbejde med en lang række aktører i Aarhus og Region Midtjylland.

Forrige
Forrige

Spare-katalogets konsekvenser

Næste
Næste

Klimasalon #4 i Domen