Webinar om internationalt netværk

Klik på billedet for at se video

Få tips & tricks til dit netværksarbejde

Nu kan du se eller gense webinaret om Internationalt Netværksarbejde. Netværk er afgørende for dine muligheder for at indgå i nye samarbejder på tværs af landegrænser. Men hvad gør man, hvis man er ny i scenekunstbranchen og ikke har et etableret netværk at trække på? Eller hvis man er erfaren, men ikke så velbevandret internationalt?

I dette webinar kigger vi på, hvad netværk er, hvordan de fungerer og hvorfor de er så afgørende. Vi gennemgår vigtige platforme og strategier for netværksarbejde, og giver dig værktøjer til, hvordan du kan aktivere nøglepersoner som vigtige døråbnere.

Se webinaret her eller klik på billedet ovenover.

OPLÆGSHOLDER

Sigrid Aakvik / International Producent, Art & About

Sigrid Aakvik har arbejdet som international producent i Danmark i 15 år og har erfaring med internationalt netværksarbejde, festivaler og produktionshuse. De senere år har hun fokuseret på udvikling af kompagnier, og arbejder med kunstnere indenfor alle genrer; dans, performance, musikteater m.m. Sigrid driver Art & About, et skandinavisk agentur for scenekunst med fokus på udvikling af internationale profiler. Sigrid løser også opgaver for Bikubenfonden (Artistic Practice) og Statens Kunstfond (Cinars mm.) og er for tiden projektleder for det internationale netværksmøde IETM Aarhus 2023.

Sprog
Dansk

Niveau
Basic

Målgruppe
Nyetablerede kompagnier, selvproducerende scenekunstnere og producenter med under tre års erfaring. Er man mere erfaren, men har brug for at få støvet sine internationale netværksevner af, kan man helt sikkert også få noget ud af det.

Arrangeret af Performing Arts Platform og Udviklingsplatformen for Scenekunst
Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform inviterer i foråret 2023 til to webinarer, for at sætte spot på hhv. Internationalt Netværksarbejde (som optakt IETM Aarhus 2023 og Cph Stage’s Internationale dage i juni), og Den Gode Ansøgning (som optakt til de mange ansøgningsdeadlines inden sommerferien.)

Læs mere og tilmeld dig næste webinar her.

Forrige
Forrige

Klimamæssig bæredygtighed i nyt perspektiv

Næste
Næste

LIVING ON THE EDGE FESTIVAL