Webinar om fondslandskabet

Klik på videoen herover for at se webinaret

BLIV BEDRE TIL AT NAVIGERE I FONDSLANDSKABET

Det er tidskrævende at fundraise til et kunst- eller kulturprojekt, og det kræver, at man sætter sig godt ind i de enkelte fonde og puljers formål og strategier. Fondslandskabet er hele tiden i udvikling – så det, du vidste for to år siden, passer måske slet ikke i dag.

Derfor er Midtjysk Kulturakademi og Performing Arts Platform gået sammen om et webinar, som giver indblik i den aktuelle udvikling i fondslandskabet og i fondenes forskellige tilgange til støtte og samarbejde. Hvad betyder det fx for dig og dine muligheder, at en fond arbejder katalytisk fremfor strategisk?

På webinaret præsenterede evalueringsekspert Stefan Brendstrup, der er managing partner i Pluss Leadership og har mange års erfaring med at arbejde med fonde, et helikopterperspektiv på fondslandskabet og kom med gode tips til, hvordan du kan blive bedre til at navigere i feltet.

Se videoen herunder og lær mere om, hvordan du og dit projekt bedst kan gå i samspil med forskellige fonde og derigennem arbejde mere strategisk med fundraising. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan arbejde med at forankre dit projekt og de nye erfaringer efter projektperioden.

Oplægsholder: Stefan Brendstrup / Evalueringsekspert og Managing Partner i Pluss Leadership

Arrangører: Performing Arts Platform og Midtjysk Kulturakademi.

Webinaret blev afholdt torsdag d. 8. februar 2024 kl. 10-11:15

Næste
Næste

STORT TILLYKKE!