Vækstlag

Det scenekunstneriske vækstlag er mangfoldigt og levende. Det består af fremadstormende, nysgerrige, ambitiøse aktører, som arbejder målrettet frem imod et professionelt virke.

Mens vækstlaget ofte har smalle økonomiske rammer, har de til gengæld ingen rammer i forhold til deres ideer, og kan derfor eksperimentere og udfordre sig selv og deres publikum som de vil.

Vækstlaget er vigtigt for en levende kulturel fødekæde, og for en bys kulturliv.

På Platformen søger vi at understøtte vækstlaget på forskellige måder:

  • Vækstlaget er altid inviteret ind til Platformens Morgenbriefinger, hvor man kan få nye inputs og viden om kulturelle initiativer. Derudover kan man løbende holde sig orienteret på vores hjemmeside om åbne workshops og arrangementer.
  • Sparring til vækstlaget: Ca. hver anden onsdag står døren åben for at vækstlagsaktører kan komme forbi til en snak om deres projekter. Der sidder forskellige konsulenter klar til sparring, alle som har arbejdet med vækstlag. Sparringen er et samarbejde mellem DATS, LaVas og Performing Arts Platform.
  • Lån af Lokaler: Når arbejdsdagen er slut omdannes vores kontor til et lille øvelokale, som kan benyttes af grupper fra vækstlaget. Der er allerede en håndfuld grupper der benytter sig af tilbuddet, og øver mere eller mindre fast på Platformen. Hvis man er interesseret i at vide mere, kan man skrive til Charlotte Mors på charlotte@theplatform.dk
  • Lyskuffert: Performing Arts Platform administrerer udlejningen af en billig lyskuffert til det turnerende vækstlag.
  • OFF Track: Et partnerskab med 2017 og syv andre institutioner, som søger at styrke det kreative vækstlag og kulturelle iværksætteri.

Ønsker man at høre mere om vores aktiviteter er man velkommen til at skrive til Charlotte Mors på charlotte@theplatform.dk

Vi samarbejder med en række institutioner om at bedre vilkårene for vækstlaget: Aarhus2017, DATS – Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed, LaVaS – Landsforeningen for ScenekunstVækstlag i Danmark, Quonga samt Operatørerne i OFF Track.