Rådgivning og sparring

Sparring og Rådgivning

På Performing Arts Platform kan du få sparring på en lang række områder af såvel kunstnerisk som produktionsmæssig, strategisk eller kulturpolitisk karakter. Format og fokus afhænger af dit behov, men kan f.eks. tage form af:

PITCH SESSION – hvis du har brug for at pitche en idé eller et projekt, og én at brainstorme og kortlægge muligheder og potentialer med.
FEEDBACK SESSION – hvis du har brug for konkret feedback på f.eks. en projektbeskrivelse, en fondsansøgning, et budget eller en salgstekst.
SPARRING SESSION(S) – hvis du har brug for en sparringspartner i forhold til dit kunstneriske virke mere generelt – f.eks. i forhold til at skærpe din profil eller placering i det kulturelle landskab.
ELLER NOGET HELT FJERDE

Kontakt Anne Hübertz Brekne på anne@theplatform.dk for at booke en aftale.

 

Rådgivningsforløb via UP

Udover den “daglige” sparring og rådgivning, som du kan få hos Performing Arts Platform, er der også mulighed for at ansøge om et rådgivningsforløb med en ekstern rådgiver. Det sker i kraft af Udviklingsplatformen for Scenekunst (UP), som i et samarbejde med Performing Arts Platform, har udvidet deres strategiske rådgivningstilbud til Aarhus.

UPs strategiske Rådgivning henvender sig til producenter og selvproducerende scenekunstnere, som via rådgivningen bliver matchet med en erfaren konsulent (i eller udenfor scenekunstbranchen) på baggrund af deres kunstneriske profil og problemstilling. Rådgivningen har til formål at kvalificere scenekunstaktøren til at indfri et udviklingspotentiale eller imødekomme en strategisk udfordring. I København er det Aline Storm fra Udviklingsplatformen, der sidder med ansvar for Rådgivningen, mens koordineringen i Aarhus bliver varetaget af Anne Hübertz Brekne på Performing Arts Platform.

For at komme i betragtning til et Rådgivningsforløb hos UP ansøger du via en formular, hvor du noterer, om du ønsker rådgivning med base i København eller i Aarhus.

Der er ansøgningsfrist 2 gange årligt – i november og maj.

Læs mere og ansøg her.