Rådgivning og sparring

Sparring og Rådgivning

På Performing Arts Platform kan du få sparring på en række områder af såvel kunstnerisk som produktionsmæssig, strategisk eller kulturpolitisk karakter. Format og fokus afhænger af dit behov, men kan f.eks. tage form af:

MAPPING – Hvis du har brug for én at brainstorme og kortlægge muligheder og potentialer med.

FEEDBACK – Hvis du har brug for konkret feedback på f.eks. en projektbeskrivelse, en fondsansøgning, et budget eller en salgstekst.

SPARRING – Hvis du har brug for en sparringspartner i forhold til dit kunstneriske virke – f.eks. i forhold til organisering, skærpelse af profil eller andet.

Kontakt rådgiver Anne Hübertz Brekne på anne(at)theplatform.dk for at booke en aftale.

Rådgivningsforløb via UP

Udover den sparring og rådgivning, som du kan få hos Performing Arts Platform, er der også mulighed for at ansøge om et rådgivningsforløb med en ekstern rådgiver. Det sker i kraft af Udviklingsplatformen for Scenekunst, som i et samarbejde med Performing Arts Platform, har udvidet deres strategiske rådgivningstilbud til Aarhus.

Udviklingsplatformens Rådgivning henvender sig til producenter og selvproducerende scenekunstnere, som bliver matchet med en erfaren konsulent i eller udenfor scenekunstbranchen med henblik på at kvalificere scenekunstaktøren til at indfri et udviklingspotentiale eller imødekomme en strategisk udfordring. I København er det Aline Storm fra Udviklingsplatformen, der sidder med ansvar for Rådgivningen, mens koordineringen i Aarhus bliver varetaget af Anne Hübertz Brekne på Performing Arts Platform.

For at komme i betragtning til et Rådgivningsforløb hos UP ansøger du via en formular, hvor du noterer, om du ønsker rådgivning med base i København eller i Aarhus.

Der er ansøgningsfrist 2 gange årligt – i november og maj.

Læs mere og ansøg her.