Resurser

Resurser

På Performing Arts Platform stiller vi en stor mængde resurser til rådighed – og vi udvider langsomt antallet i takt med at vi får det beskrevet og gjort tilgængeligt her på hjemmesiden – følg med på disse sider.

Rådgivning og sparring
Her er kan du læse om de forskellige former for rådgivning, vejledning, sparring og mentoring, vi tilbyder.

Den gode ansøgning og budget
Her giver vi fif til den gode ansøgning samt eksempel på et produktionsbudget. Se også Powerpoint præsentation fra ansøgningsworkshop den 7. januar 2019 til inspiration

Funding og fondsoversigter
Læs her om de forskellige fonde, der kan søges.

Teaterforening og vedtægter
Læs her om organisering af kunstnerisk praksis, herunder om etablering af teaterforening og udarbejdelse af vedtægter.

Nyhedsbrev
Klik her for at læse vores nyhedsbreve – og tilmeld dig. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om måneden.


Digital værktøjskasse

Herunder finder du korte videoer med inspiration, praktiske værktøjer og konkret viden med relevans for branchen.


 

Using Zoom for online performances
Case: Alt er umuligt

’Alt er umuligt’ er en live-streamet performance via Zoom med fem skuespillere i deres lejligheder i Aarhus. I denne video fortæller medvirkende skuespiller Lasse Steen Jensen om de kunstneriske overvejelser i forhold til dramaturgi og scenografi, samt det tekniske set-up. Lasses præsentation var del af webinaret ’COVID-19 restriktioner som kunstnerisk benspænd’, som blev afholdt på Det Frie Felts Festival d. 28. januar 2021. Webinaret blev arrangeret i samarbejde ml. Det Frie Felts Festival, Performing Arts Platform og Udviklingsplatformen for Scenekunst.
Her et par guldkorn fra Lasse:
– Brug et basic, men fintunet og gennemtestet, teknisk set-up.
– Brug et mobil web kamera. Det giver mere frihed og autenticitet i livestreamingen.
– Vis publikum at det er live! Giv f.eks. referencer til tid og rum.

ALT ER UMULIGT var en afgangsforestilling fra skuespil i Aarhus præsenteret i samarbejde med Aarhus Teater. Forestillingen blev live-streamet fra 23. til 30. maj 2020 på alterumuligt.com.
Instruktion: Tue Biering. Manuskript: Nanna Cecilie Bang. Skuespil: Mathilde Arcel Fock, Clara Josephine Manley, Anne Laybourn, Magnus Juhl Andersen, Patrick Alexander Hansen, Lasse Steen Jensen.


 

UPgrade 

Du kan også besøge UPgrade – Udviklingsplatformen for Scenekunsts digitale værktøjskasser, skabt med henblik på at opgradere viden og udvikle praksis. Værktøjskasserne indeholder infovideoer, lister, casevideoer og workbooks. De har bl.a. arbejdet udarbejdet lister over fonde, prøvesale og oversigter og over scener i Danmark, bl.a. med scenemål og kontaktpersoner.

Klik her for at gå videre til værktøjskassen.