Tidligere projekter

Tidligere projekter

OFF Track

OFF Track er et partnerskabsprojekt i Aarhus2017, som arbejder for at sætte fokus på det kunstneriske vækstlag og kreative iværksættere. Via en række aktiviteter for, om og med vækstlaget, arbejder otte forskellige aktører på at give det kreative vækstlag de bedste muligheder for at dygtiggøre og udvikle sig, styrke sit netværk og realisere sine ideer.

Dette sker bl.a. via mentorordninger, uddeling af Aarhus2017’s mikropuljer, og en række 2017-projekter, som alle understøtter vækstlaget.  

De otte operatører i OFF Track er: 

  • Performing Arts Platform –  Scenekunst, dans og teater
  • Culture Works – Kunst og streetart
  • DGI Underground – Sport og streetculture
  • Smag – Gastronomi
  • Promus – Musik og lyrik
  • Frontløberne – Kreativt iværksætteri
  • Institut for X – Arkitektur og Byrum
  • The Animation Workshop – Animation, film og crossmedia

I samarbejde med Smag og  Frontløberne producerer Performing Arts Platform i 2017 en række unikke events, hvor vækstlagsaktører udfordrer hinanden og publikum i hvad vi har valgt at kalde Operation Salomon. Man kan læse mere om projektet her på hjemmesiden.

Man kan læse mere om OFF Track, OFF Tracks aktiviteter og støttede projekter her

Operation Salomon  – Inspiration til Hjerne og Krop

I 2017 præsenterer Performing Arts Platform, Smag og Frontløberne projektet Operation Salomon.

Operation Salomons mål er at skabe et frirum med direkte og inkluderende kommunikation, gennem en række kreative samarbejder mellem upcoming kunstnere og entreprenører, og udfordre dem til at dele deres perspektiv på selvvalgte emner, som et modsvar til den digitale kultur, det politiske klima og de sociale udfordringer vi står overfor i dag.

Vi ønsker med projektet at opfordre vækstlaget til at samarbejde med nye partnere, hvis arbejde de ikke nødvendigvis er bekendte med. Vores håb er, at der i nye samarbejder kan opstå eksperimenter, kulturelle eksplosioner og nye formsprog.

Performing Arts Platform, Frontløberne og Smag har fundet seks aktører som er Salomon for hver deres Operation, og er ansvarlig for at skabe seks unikke events, alle i krydsfeltet mellem kunstarter, sanselighed og nysgerrighed.

Operation Salomon har taget sit navn efter den bibelske Kong Salomon, hvis navn betyder fred. Ifølge legenderne besad kong Salomon stor visdom, rigdom og magt, og var en så god og retfærdig konge, at tillægsordet salomonisk netop betyder “vis og retfærdig”.

Operation Salomon er skabt som et OFF Track2017 projekt i samarbejde mellem Smag, Frontløberne og Performing Arts Platform og støttet af Aarhus2017

Operation Salomon består af: Praak Performance, Pneumaticks under Projekt Respiration, Smag, Streetyogastyrelsen, Kontrast i samarbejde med Herning Bibliotek samt Kjeltringebal v. Rasmus Sommer og Mads Aastrup.