Premierekalender

23. marts 2018
 • West Side Story // Aarhus Teater

  23. marts 2018

  EN MUSICALKLASSIKER, HVOR ALT SPILLER

  Scenen er sat med to rivaliserende ungdomsbander i gaderne i New York. Men omdrejnings­punktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria, der elsker hinanden på tværs af etnicitet og ondt blod – en kærlighed, der får fatale følger. Det er en moderne og modig fortolkning af den klassiske love story mellem Romeo og Julie.

  Læs mere

  ***
3. april 2018
 • Hvis det var her! // Teater O

  3. april 2018

  Der er så meget krig ude i verden. Der er så mange steder, hvor man dagligt skal kæmpe for bare at være til. Hvad nu hvis det var her?

  Hvis det var her! hiver kampene hjem til andedammen og skildrer livet i en klaustrofobisk krigszone. Vi følger tre venners liv fra normaliteten og ind i krigens gru. Hvad sker der med empatien, menneskeligheden, angsten, modet og kærligheden i et samfund, hvor krigen rykker helt tæt på, og alt det, vi kendte, er ved at gå til grunde? En højaktuel historie, der skaber grobund for refleksion over, hvilket ansvar vi har over for mennesker i nød, over for vores demokrati og over for vores fælles dialog.

  Læs mere

  ***
 • OMG - Kærlighed og andre katastrofer // Aarhus Teater

  3. april 2018

  KAN MAN GRADBØJE KATASTROFER?

  OMG er er et udbrud, der bruges om stort og småt. Når et fly rammer et tårn - eller man bliver ramt af en mågeklat. Det er også den nye forestilling af OPGANG2 TURNÉTEATER og Pia Marcussen. En almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst.

  Læs mere

  ***