Premierekalender

9. januar 2018
 • Hva' tror du selv? // Teatret Svalegangen

  9. januar 2018

  GUD, ALLAH, BIG BANG, KARMA ELLER ­INGENTING?

  HVA’ TROR DU SELV? kredser om den spagat, unge skal lave mellem forældrenes “du vælger jo selv” og forvirringen over nutidens mange muligheder for åndelig orientering. For hvad er det for nogle valg, man står overfor, når man som teenager gør sit for at passe ind blandt vennerne og samtidig skal finde ud af, hvad man selv tror på?

  Læs mere

  ***
10. januar 2018
 • Udflugten/Techno // Aarhus Teater

  10. januar 2018

  BETRAGT VERDEN FRA ET NYT STED

  Med Udflugten sprænger vi rammer for, hvad teater er og kan være. Udflugtens forestillinger foregår aldrig på selve teatret. De udspiller sig på særlige steder uden for teatrets matrikel og i samarbejde med andre aktører og institutioner. I en række værker gør vi den fysiske og mentale bevægelse til en central del af de kunstnerisk skabte udflugter, og vi tager dig med til lands, til vands og op i højderne.

  Læs mere

  ***
27. januar 2018
 • Troen & ingen // Teatret Svalegangen

  27. januar 2018

  SØREN HUSS’ SORGALBUM DRAMATISERES

  Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten og datteren blev ofre for en trafikulykke. Datteren overlevede med nød og næppe, men hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

  Læs mere

  ***