Premierekalender

15. november 2018
 • Den uendelige historie // Aarhus Teater

  15. november 2018

  DEN UENDELIGE HISTORIE af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen DEN UENDELIGE HISTORIE. Her møder han landet Fantásien, hvor Den Barnlige Kejserinde er syg, og Intetheden fejer hen over hendes rige og suger alt til sig. Bastian følger med åndeløs spænding drengen Atréju i hans tapre kamp mod den sære sygdom, der truer med at slå både kejserinden og landet Fantásien ihjel. Bastian drages uimodståeligt ind i historien og bliver selv en del af den.

  Læs mere

  ***
22. november 2018
 • En spøgelseshistorie // Teaterhuset Filuren

  22. november 2018

  Teaterhuset Filurens årlige familieforestilling bliver i år fuld af gys og gru. Vi fortæller en spøgelseshistorie.

  En spøgelseshistorie der tager os alle med ind i en ægte gyserhistorie, hvor identiteter forveksles, sammenhold udfordres og den mystiske nabo Alfred altid dukker op på de mest mystiske tidspunkter.

  Læs mere

  ***
24. november 2018
 • Carmen // Den Jyske Opera

  24. november 2018

  Carmens sanselighed, den kompromisløse frihedsfølelse, det kriminelle, det forbudte. Bizets fantastiske musik med alle de kendte melodier. Et råt og brutalt miljø - et Tarantino-agtigt filmunivers, hvor "Reservoir Dogs" møder "Breaking Bad". Alt det kan du opleve i Den Jyske Operas opsætning af Carmen.

  Læs mere

  ***