Premierekalender

1. oktober 2018
 • # fremtiden // Teatret Gruppe 38

  1. oktober 2018

  Hvad mon fremtiden bringer? Er der en fremtid, eller er det bare noget, vi forestiller os? Hvorfor er vi mennesker så optagede af at tænke på fremtiden, få styr på den og planlægge den? Hvorfor vækker den lyst, håb, angst og forventninger? De unge er fremtiden, men ved de det? Ved de, at fremtiden vil ændre deres liv?

  Læs mere

  ***
6. oktober 2018
 • Peeps // Bora Bora

  6. oktober 2018

  En levende installation med forskellige peepshows, hvor publikum tæt på og helt uforpligtende kan lure ind i kaotiske og tabubelagte verdener. Nænsomt og med humor dissekerer forestillingen ”PEEPS” den menneskelige ensomhed. Oplev en række isolerede koreografiske verdener, der fysisk både indrammer ensomheden og iscenesætter publikum i deres bevægelse rundt i ensomhedens anatomi.

  Læs mere

  ***
20. oktober 2018
 • Mæt af Dage // Teatret Svalegangen

  20. oktober 2018

  De fleste kan forstå, at et menneske, der har mistet sin førlighed og evnen til at kommunikere kan ønske at dø. Men når et fysisk rask menneske med et sort, sort sind ønsker at få hjælp til at sige farvel, er det anderledes. Vi tænker: nej, nej, om lidt bliver du forelsket, får et nyt job, livslysten kommer tilbage. Men kan vi vurdere andres virkelighed?

  Læs mere

  ***