Om Performing Arts Platform

Om Performing Arts Platform

Performing Arts Platform er Aarhus’ udviklings- og netværksplatform for scenekunst.

Platformen samler, faciliterer og rammesætter en stærk klynge af scenekunstens aktører i og omkring Aarhus. Gennem deling og formidling af ressourcer, kompetencer og viden genererer vi udvikling og støtter op om initiativer i miljøet.

Platformen faciliterer og fokuserer på nyskabende samarbejder – såvel inden for scenekunstmiljøet som i forhold til andre miljøer.

Scenekunstmiljøet bliver i denne sammenhæng defineret som frie enkeltaktører og grupper, institutioner, organisationer og foreninger inden for bl.a. dans, teater og performance med særligt fokus på de frie aktører.

Performing Arts Platform tager udgangspunkt i det lokale scenekunstmiljø, men arbejder samtidigt  opsøgende med både nationale og internationale perspektiver. Dette for både at skabe langvarige strategiske samarbejder og samarbejder på projektbasis.

Platformen kobler en lang række af personer eller organisationer – fra andre kunstgenrer eller andre fagligheder/hverv – til  klyngen, som agerer understøttende og medskabende i forhold til kompetencer og ressourcer.

Flerårig aftale, vedtægter, regnskaber samt årsrapporter
Performing Arts Platform har flerårig aftale med Aarhus Kommune og modtager et årligt driftstilskud.
Læs aftalen samt vedtægter og årsregnskab, årsrapporter mv. under dokumenter

Bestyrelse og ansatte
Performing Arts Platform har en bestyrelse på i alt 7 medlemmer.
Læs mere om bestyrelsen her samt om de ansatte på Platformen.

Baggrund for platformen samt offentliggjorte ledere
Læs mere om baggrunden for platformen

Læs her de ledere, som er blevet offentliggjort i nyhedsbreve.

Adresse og kontaktoplysninger

Performing Arts Platform
Valdemarsgade 1G, 1. tv, 8000 Aarhus C

Telefon: 50 87 32 40
Mail: theplatform(at)theplatform.dk

CVR-nummer: 33 93 90 51

Kontakt til de enkelte medarbejdere

 

Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune


Performing Arts Platform er medlem af Kultursamvirket i Aarhus

 

 

 

 

Personoplysninger

Sådan behandler vi dine personoplysninger
Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Performing Arts Platform som dataansvarlig i forbindelse med vores kommunikation og tjenester. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og vores forskellige aktiviteter eller sender ansøgninger.

Formålet med behandlingen af personoplysninger
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og sende dig nyheder om events, branchefaglige nyheder, videndelingsværktøjer m.m. som kan være relevante for dig.  Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold – samt kan kontakte dig, hvis der sker ændringer i nogle aktiviteter eller de aflyses helt.

Hvilke personoplysninger
Når du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles følgende oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, stillingsbetegnelse og tilknytning. Vi registrerer også historik om, hvad du tilmelder dig og hvornår. Derudover spørger vi f.eks. til forskellige allergier samt ønsker om bespisning.

Videregivelse
Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Performing Arts Platform, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. 

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Normalt sletter vi alle oplysninger, når vi for indeværende kalenderår har afsluttet årsregnskabet og lavet ledelsesberetning, hvor de statistiske tal med antal deltagere til alle arrangementer anvendes. Det vil sige, at data indsamlet i 2020 sikres slettes senest 1. juni 2021. End undtagelse fra dette er dog oplysninger om dig til brug for at kunne udsende vores nyhedsbrev. Disse oplysninger gemmes så længe, du ønsker at modtage det. Såfremt du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, kan du gøre det i bunden af nyhedsbrevet – eller ved at kontakte os.

Vi anvender Google Analyse ved tilmeldinger til arrangementer og Mailchimp ved udsendelse af nyhedsbrev. Vi har databehandleraftaler med begge. Vi opbevarer dine data sikkert i databaser, som udelukkende kan tilgås af vore egne ansatte ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: charlotte@theplatform.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvis du ikke ønsker at stå i vores databaser, så send en mail til charlotte@theplatform.dk, så sletter vi dine oplysninger inden for 3 hverdage – uden for vores ferieperioder. Skriver du til os i en af vores ferieperioder, sletter vi dine oplysninger inden for tre hverdage, efter ferieperiodens ophør.