Velkommen til Performing Arts Platform

På vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien, og finde forskellige dokumenter, såsom vores aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


 

 


Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Aktuelt

10. november: Morgenbriefing med Marion Vick

Marion Vick/Teater Apropos fortæller om projekt CoronaDagbog og om de styrker og svagheder Teater Apropos mødte som lille scenekunstgruppe i relation med større kulturelle aktører som samarbejdspartnere. Hvordan sikrer man, som mindre scenekunstgruppe, at skabe synergieffekt i samarbejdet, frem for at drukne i relationen? Læs mere og tilmeld dig her

11. november: Deadline for ansøgning om Rådgivningsforløb

Producenter/selvproducerende kunstnere kan igen søge om et gratis rådgivningsforløb med en ekstern konsulent om et producentfagligt tema (f.eks. økonomisk bæredygtighed, co-produktion, organisering mm.). Forløbene udbydes af Udviklingsplatformen for Scenekunst i samarbejde med Performing Arts Platform. Læs mere og Læs mere og ansøg her.

17. november: Morgenbriefing med Helene Kvint

Performer/iscenesætter Helene Kvint inviterer til en uformel samtale om udfordringerne ved at bruge sin egen personlige fortælling på scenen. Samtalen kredser om hvad er den personlige fortælling? Hvornår er den personlige fortælling for privat? Hvordan omformer man den til et kunstnerisk værk? Læs mere og tilmeld dig her

 

 


Scenekunstens Priser

Årets Forestilling 2020 blev “Homage” af Mette Rønne (producent: Kulturmarkt). Årets Applaus 2020 gik til Teaterkontaktlærerne på de aarhusianske skoler. Læs mere om årets uddelinger her.  Fejringen blev i første omgang udsat pga. Covid-19, men tirsdag d. 24. august fik vi endelig mulighed for at samle scenekunstmiljøet til en festlig markering af Scenekunstens Priser.  Læs reportage her. 

 


Corona / COVID-19

I løbet af 2020 har vi deltaget i forskellige aktiviteter for at hjælpe scenekunstaktører inden for det frie felt i forbindelse med COVID-19. Vi har bl.a. i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst  samlet en del forskelligt materiale. Klik her for at læse mere. Vi henviser i øvrigt til Kulturministeriets hjemmeside, og deres CORONA-hotline tlf. 33 74 50 00 og corona@kum.dk.


Task force

ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af task forcen. Læs artiklen her.