Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. morgenbriefing. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Her kan du læse om residency-programmet CONNECTIONS 2017-20. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

2 nye kunstnere valgt til CONNECTIONS-residency

CONNECTIONS er i 2020 udgangspunkt for et spirende samarbejde mellem den Montreal-baserede koreograf/danser Marilyn Daoust og danske Anna Stamp. De vil bruge deres residency til at undersøge og udforske WHAT WE LEAVE BEHIND (arbejdstitel) – de spor og tegn vi efterlader som mennesker. Både i abstrakt/poetisk forstand og som konkret virkelighed i lyset af de klimaforandringer, vi står overfor.

Hvis du er nysgerrig og vil vide hvor projektet er på vej hen (og de spor det efterlader), så kig forbi til de åbne sessions, vi arrangerer i løbet af residency-perioden 22. april til 20. maj 2020.
Læs mere her.


Deltagelse på Tanzmesse i Düsseldorf i august 2020

Performing Arts Platform er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Statens Kunstfonds internationale satsning på dans på Tanzmesse, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi, der foregår hvert andet år i Düsseldorf i Tyskland.

Der er nu mulighed for at søge om at deltage på den danske fællesstand. Deadline 15. marts 2020. Derudover er der mulighed for at blive præsenteret i brochuren Danish Dance Performances, som Statens Kunstfond også står for.
Læs mere om det her.