Velkommen til Performing Arts Platform

På vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien, og finde forskellige dokumenter, såsom vores aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


 

 


Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Aktuelt

Maj 2021: Kulturhusklubben – 4 dage i maj kan du deltage i en online samtaleklub, som tager udgangspunkt i en podcast-serie om de midtjyske Kulturhuse. Kulturhusklubben mødes kl. 9.30-10.30 onsdag 5/5, onsdag 12/5, torsdag 20/5, onsdag 26/5. Læs mere og tilmeld dig her

Tirsdag d. 18. maj: Praktisch, quadratisch, gut! Kom til gratis webinar om moms- og skatteregler og de særlige forhold som gælder kunstnervirksomheder. Læs mere og tilmeld dig her


Scenekunstens Priser

Årets Forestilling 2020 blev “Homage” af Mette Rønne (producent: Kulturmarkt). Årets Applaus 2020 gik til Teaterkontaktlærerne på de aarhusianske skoler. Læs mere om årets uddelinger her.

 


Corona / COVID-19

Vi deltager i forskellige aktiviteter for at hjælpe scenekunstaktører inden for det frie felt i forbindelse med COVID-19. Vi har derfor – i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst – samlet en del forskelligt materiale. Klik her for at læse mere. Vi henviser i øvrigt til Kulturministeriets hjemmeside, og deres CORONA-hotline tlf. 33 74 50 00 og corona@kum.dk.


Task force

ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af task forcen. Læs artiklen her.