Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. morgenbriefing. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Opgave som operatør for Statens Kunstfond på Tanzmesse i Düsseldorf i 2020.

Performing Arts Platform er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Statens Kunstfonds internationale satsning på dans på Tanzmesse, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi, der foregår hvert andet år i Düsseldorf i Tyskland.

Tanzmesse finder sted 26. – 30. august 2020, og den fungerer som markedsplads, netværks- og festivalplatform, hvor dansekompagnier, agenturer og nationale repræsentationer har opstillet stande, der bliver besøgt af festivalarrangører, scener, opkøbere, koreografer, producenter og managers.
Læs mere om Tanzmesse 2020 her.


Her kan du læse om residency-programmet Connections, hvor vi i efteråret 2019 har været værter for 3 residency-forløb. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Scenekunstens Nytårskur & Scenekunstens Priser

Traditionen tro er Performing Arts Platform vært for Scenekunstens Nytårskur med uddelingen af Scenekunstens Priser. Nytårskuren finder sted fredag den 17. januar 2020 i lokalerne på Valdemarsgade 1.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du kan være med til at fejre årets begyndelse med gode kollegaer, mindes begivenhederne i året der gik, og ikke mindst være med, når vi afslører hvem modtagerne af Scenekunstens Priser 2019 bliver.
Læs mere her.

Åbne skriveværksteder i januar 2020

Husk vi har åbne skriveværksteder den 7., 8., 13. og 14 januar – alle dage kl. 13.00 – 16.00, hvor vi har kaffe, te og lidt sødt til ganen.

De åbne skriveværksteder er ment som værksted, hvor man primært selv arbejder med sine ansøgninger – og der er ikke tid til decideret sparring og rådgivning omkring dit projekt/din ansøgning. For det anbefaler vi, at du aftaler tid med os.
Læs mere om det her.


Open call til CONNECTIONS residency i 2020

Vi runder dette års CONNECTIONS residencies af med et stort tak til alle de deltagende kunstnere, mentorer og samarbejdspartnere – og til alle jer der tog del i visninger, workshops, morgenklasser og talks.

Vi er samtidig glade for at kunne annoncere et OPEN CALL til endnu et residencyforløb i foråret 2020. Er du koreograf og nysgerrig på CONNECTIONS-programmet kan du læse mere her http://theplatform.dk/da/connections
Der er åbent for ansøgninger frem til 27. januar 2020.