Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

 

Kalender

15. november 2018
 • Den uendelige historie // Aarhus Teater

  15. november 2018

  DEN UENDELIGE HISTORIE af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen DEN UENDELIGE HISTORIE. 

  Læs mere

  ***
16. november 2018
 • Mette Aakjær: Morning Movements Continues

  16. november 2018 @ 7:30 - 8:30
  Studio - Stub 4

  Arrangør: Mette Aakjær
  Kontaktinfo: theplatform.dk

  Join Morning Movements for the rest of the year.

  

Morning Movements is a soft awakening of the body, sliding into a more dynamic movement, preparing to meet the day vibrant and alive. We will dance from our blood, our bones, our creative imagination, connecting with the soft animal of our body.   The movement frames will be inspired by Body-Mind Centering, Butoh Dance, Authentic Movement, Contact improvisation, Yoga, Amarta Movement (Prapto) among other things.   The training will have a theme for each day. It could be: The Breathing Spine, Moving with our Blood Flow, Dancing with a Tail, My Body as a Bear, or other themes that can open the sense of the body, the space and our creative minds.   The training is open for everyone with some experience with dance or movement.

  

Call me, if you have any questions: Mette - 28343309.


  Friday from 7:30-8:30 // STUB 4 - please, arrive no later than 7.25am.


  Price: 50kr. per session.

  ***
20. november 2018
 • Det er rørende!

  20. november 2018 @ 18:00 - 20:00
  Studio - STUB 4

  Arrangør: Helle Bach

  Kontaktinfo: theplatform.dk  dadadans & koreograf Helle Bach forsætter:

 Det er rørende! - Et bevægelsesatelier med og om DANS.  Atelieret er for dig, der kunne tænke sig at dykke dybere ind i dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig. Atelieret er for alle - fra bevægelsesnovicer til garvede. Udgangspunktet er den enkeltes krop.   Atelieret arbejder med at opbygge styrke, smidighed og kondition gennem et fokus på dansen og bevægelsen, som den udspringer af vores krops trang til at kommunikere.

  Aline Sánchez Rodriguez er underviser før efterårsferien og Helle Bach efter efterårsferien. 

  Sted: STUB 4 ved Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1G, Brobjergskolen.
  
Pris: 130 kr. pr. gang.   Tilmelding og info på:
  dadadans@dadadans.dk eller mob: 28 14 73 13.

  Læs mere på FB // Læs mere om dadadans.

  ***


(Foto: Camilla Bølling)

Ny medarbejder.

Det er med stor glæde, vi nu kan afsløre, hvem der fremadrettet – sammen med leder, Charlotte Mors – skal sætte dagsordenen på Performing Arts Platform.

Performing Arts Platform har indgået aftale med Jens Christian Jensen, og kan dermed byde velkommen til en vidende og engageret medarbejder med stor og alsidig erfaring.
 
Jens Christian er 54 og cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling. Han har tidligere arbejdet en årrække i Slots- og Kulturstyrelsen med rådgivning og administration af tilskud til bl.a. primært scenekunst og musik. Derudover har han arbejdet 2 år hos Københavns Internationale Teater og sidst næsten 8 år i Projektcentret i Dansehallerne, hvor han har administreret forestillinger og projekter samt rådgivet og vejledt koreografer og andre kunstnere. Han har gennem tiderne etableret et stort netværk inden for dans og scenekunst og været ansvarlig for forskellige tiltag, bl.a. part-showcase, IETM-møde og den danske del af Tanzmesse i Düsseldorf. 
 
”Vi er fantastisk glade for at vi nu kan byde velkommen til denne store kapacitet her i Aarhus. Jens Christian er et meget vellidt og respekteret menneske i scenekunstbranchen i hele landet, og vi er ikke i tvivl om at han med sine erfaringer og store energi er den helt rigtige til at skabe et stærk og dynamisk makkerskab med Charlotte”, udtaler bestyrelsesformand, Esben Enevoldsen Rahr.

Jens Christian ser frem til at bidrage til den positive udvikling og stemning, som i øjeblikket kendetegner det aarhusianske  scenekunstmiljø: 
”Jeg ser frem til at kunne bringe mine erfaringer fra mange år i scenekunstfeltet i spil i et nyt spændende arbejde for Platformen. Jeg har i flere år været i tæt kontakt med det aarhusianske miljø med gode og nære samtaler – og håber at jeg sammen med Charlotte kan fortsætte den gode dialog. Og så glæder jeg mig til at skulle “flytte hjem til Jylland”.

Jens Christian starter som administrator og rådgiver på Performing Arts Platform den 1. november.

 

Project

connections website-08

 

 

Faste events

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev