Kalender

14. november 2018
 • Morgenbriefing: Mette Rønne Danielsen og "KulturMarkt"

  14. november 2018 @ 8:30 - 9:30
  STUB 3

  Arrangør: Performing Arts Platform
  Kontakt info: theplatform.dk

  Kære alle....
  BARE FOR AT VÆRE HELT KLAR: DER ER SOM SÆDVANLIG MORGENBRIEFING PÅ PERFORMING ARTS PLATFORM IMORGEN KL. 8.30.

  Mette Rønne Danielsen og "KulturMarkt" besøger os og har et eller andet med til os 😉 Denne briefing har et lidt anderledes format - og gode scenekunst-kollegaers tilstedeværelse har stor betydning

  SÅ KOM ENDELIG FORBI ... og tilmeld dig meget gerne her

  Læs mere om Kulturmarkt her

  ***
15. november 2018
 • Den uendelige historie // Aarhus Teater

  15. november 2018

  DEN UENDELIGE HISTORIE af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen DEN UENDELIGE HISTORIE. Her møder han landet Fantásien, hvor Den Barnlige Kejserinde er syg, og Intetheden fejer hen over hendes rige og suger alt til sig. Bastian følger med åndeløs spænding drengen Atréju i hans tapre kamp mod den sære sygdom, der truer med at slå både kejserinden og landet Fantásien ihjel. Bastian drages uimodståeligt ind i historien og bliver selv en del af den.

  Læs mere

  ***
16. november 2018
 • Mette Aakjær: Morning Movements Continues

  16. november 2018 @ 7:30 - 8:30
  Studio - Stub 4

  Arrangør: Mette Aakjær
  Kontaktinfo: theplatform.dk

  Join Morning Movements for the rest of the year.

  

Morning Movements is a soft awakening of the body, sliding into a more dynamic movement, preparing to meet the day vibrant and alive. We will dance from our blood, our bones, our creative imagination, connecting with the soft animal of our body.   The movement frames will be inspired by Body-Mind Centering, Butoh Dance, Authentic Movement, Contact improvisation, Yoga, Amarta Movement (Prapto) among other things.   The training will have a theme for each day. It could be: The Breathing Spine, Moving with our Blood Flow, Dancing with a Tail, My Body as a Bear, or other themes that can open the sense of the body, the space and our creative minds.   The training is open for everyone with some experience with dance or movement.

  

Call me, if you have any questions: Mette - 28343309.


  Friday from 7:30-8:30 // STUB 4 - please, arrive no later than 7.25am.


  Price: 50kr. per session.

  ***


(Foto: Camilla Bølling)

Ny medarbejder.

Det er med stor glæde, vi nu kan afsløre, hvem der fremadrettet – sammen med leder, Charlotte Mors – skal sætte dagsordenen på Performing Arts Platform.

Performing Arts Platform har indgået aftale med Jens Christian Jensen, og kan dermed byde velkommen til en vidende og engageret medarbejder med stor og alsidig erfaring.
 
Jens Christian er 54 og cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling. Han har tidligere arbejdet en årrække i Slots- og Kulturstyrelsen med rådgivning og administration af tilskud til bl.a. primært scenekunst og musik. Derudover har han arbejdet 2 år hos Københavns Internationale Teater og sidst næsten 8 år i Projektcentret i Dansehallerne, hvor han har administreret forestillinger og projekter samt rådgivet og vejledt koreografer og andre kunstnere. Han har gennem tiderne etableret et stort netværk inden for dans og scenekunst og været ansvarlig for forskellige tiltag, bl.a. part-showcase, IETM-møde og den danske del af Tanzmesse i Düsseldorf. 
 
”Vi er fantastisk glade for at vi nu kan byde velkommen til denne store kapacitet her i Aarhus. Jens Christian er et meget vellidt og respekteret menneske i scenekunstbranchen i hele landet, og vi er ikke i tvivl om at han med sine erfaringer og store energi er den helt rigtige til at skabe et stærk og dynamisk makkerskab med Charlotte”, udtaler bestyrelsesformand, Esben Enevoldsen Rahr.

Jens Christian ser frem til at bidrage til den positive udvikling og stemning, som i øjeblikket kendetegner det aarhusianske  scenekunstmiljø: 
”Jeg ser frem til at kunne bringe mine erfaringer fra mange år i scenekunstfeltet i spil i et nyt spændende arbejde for Platformen. Jeg har i flere år været i tæt kontakt med det aarhusianske miljø med gode og nære samtaler – og håber at jeg sammen med Charlotte kan fortsætte den gode dialog. Og så glæder jeg mig til at skulle “flytte hjem til Jylland”.

Jens Christian starter som administrator og rådgiver på Performing Arts Platform den 1. november.

 

Project

connections website-08

 

 

Faste events

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev