Kalender

22. februar 2018
 • TorsdagsMorgenDans

  22. februar 2018 @ 8:30 - 9:00

  Arrangør: Tina Andersen
  Kontaktinfo: theplatform.dk

  Hver torsdag morgen fra kl 8.30 til 9.00 kan man dukke op og danse som man har lyst til. Der er fed musik at bevæge sig til i 30 minutter og det er helt gratis.

  ***
23. februar 2018
 • Historien om huset, der blev til en prik // Teatret Gruppe 38

  23. februar 2018

  Hun blev så flintrende gal
  Hun blev så sprut arrig
  Hun blev så edderspændt rasende
  At hun åbnede vinduet og kravlede ned ad stigen og så løb hun.

  Hun løb og løb og løb og løb....
  Så var huset blevet til en prik

  Læs mere

  ***
 • Mette Aakjær : Morning Movements

  23. februar 2018 @ 7:30 - 8:30

  Arrangør: Mette aakjær
  Kontaktinfo: theplatform.dk

  Morning Movements is soft awakening of the body, sliding into more dynamic movement, preparing to meet the day vibrant and alive.
  We will dance from our blood, our bones, our creative imagination, connecting with the soft animal of our body.
  The movement frames will be inspired by Body-Mind Centering, Butoh dance, Authentic Movement, Contact improvisation, Yoga, Amarta Movement (Prapto) among other things.
  The training will have a theme for each day – it could be The breathing Spine, Moving with our Blood flow, Dancing with a Tail, My Body as a Bear, or other themes that can open the sense of the body, of the space and our creative mind.
  The training is open to everyone with some experience with dance or improvised movement. Call me, if you have questions: 28343309
  Fridays from 7.30 – 8.30 (arrive at 7.25 the latest).
  Price: 50 kr. per training or 350 kr. for 10 trainings in a row.
  Free Try-out on the 2th of February.

  ***
 

Lederen – Maj 2017

 

Vi møder den på mange forskellige steder, i mange formater, og den tilbyder både store og små perspektiver til alle, som enten opsøger – eller tilfældigt møder – den. Scenekunsten.

Fælles for de fleste af disse møder er, at de sker på baggrund af en kulturpolitisk styret økonomisk investering i kulturlivet. En investering som ofte diskuteres ud fra devisen: Er den nødvendig? Bruges der for mange penge – eller er investeringen for lille? Har vi som samfund råd til at ”kaste penge efter kultur”? Har vi som samfund råd til at lade være med at investere i kultur?

Denne diskussion er slet ikke uvæsentlig, men vi oplever ofte , at den har svært ved at ”rumme” scenekunstens komplekse værdiskabelse, at den kommer til at stille regnestykket lidt for simpelt op.

Når der investeres penge i scenekunst modsvares denne investering af en mangfoldig værdiskabelse af forskellig ”valuta” , både i form af den kunst, der skabes, oplevelserne, indsigten og perspektiverne for publikummer og deltagere – men også i form af de mange samarbejdsprocesser og den grundforskning som en scenekunstproduktion igangsætter.

De færreste er opmærksomme på, hvor stor en investering og udfordring af kræfter, af dybt kompetente og engagerede mennesker og af mange forskellige specialiserede fagligheder, der er involveret, når en scenekunstnerisk oplevelse skabes og gøres tilgængelig for publikum og/eller deltagere. Og ikke mindre væsentligt, hvor meget udvikling, udbytte og merværdi alt dette afstedkommer på mange niveauer.

Lad os dele lidt flere af de mange forskellige – ofte overraskende og imponerende – ”fun facts” bag de scenekunstneriske oplevelser så vi kan få synliggjort grundforskningens rækkevidde: Hvor mange involverede fagligheder? Hvor mange ingeniørberegninger, skulle der til, før publikum kunne få adgang? Hvad var den mest uløselige opgave, som alligevel fandt en innovativ løsning? Hvor mange blå mærker? Hvor mange myrer er indfanget (og sluppet fri igen)? Hvilke aktiviteter omkring produktionen overraskede med at bidrage til den kunstneriske proces? Hvilket møde med en autoritet var den største overraskelse?

 

Der er helt sikkert nok overraskende facts at fortælle om 😉

Charlotte og Kasper

 

Project

connections website-08

 

Faste events

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev