Velkommen til Performing Arts Platform

På vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien, og finde forskellige dokumenter, såsom vores aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


 

 


Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Aktuelt

19.-28. oktober: Walking Landscapes Aarhus, part II

Performing Arts Platform er samarbejdspartner på Metropolis’ landsdækkende kunstprojekt “Walking Landscapes”, som rammer Aarhus for anden gang d. 19.-28. oktober. Her vil 10 kunstnere vandre i landskabet i 12 timer ad gangen, og publikum inviteres til at følge med – fysisk eller på live-stream hver time. Denne gang kan du bl.a. opleve en meditativ pilgrimsfærd, lydkunst, fouragering og landskabs-dating. Nysgerrig? Så følg med her. (Foto: Metropolis)

21.-24. oktober: IETM Plenary meeting, Lyon

Charlotte rejser sammen med projektleder Sigrid Aakvik m.fl. til Lyon næste uge for at deltage i dette års IETM møde. Mødet har overskriften Transmissions, og sætter fokus på videndeling og udveksling af det vi har lært af pandemien – udover vores branches skrøbelige økosystem. Hvilke erfaringer og nye indsigter kan vi give videre til næste generation? Læs mere om IETM her.

28. oktober: Online infomøde om Rådgivningen

Producenter/selvproducerende kunstnere kan igen søge om et gratis rådgivningsforløb med en ekstern konsulent om et producentfagligt tema (f.eks. økonomisk bæredygtighed, co-produktion, organisering mm.). Forløbene udbydes af Udviklingsplatformen for Scenekunst i samarbejde med Performing Arts Platform. Kom og hør mere på dette fælles infomøde. Tilmeld dig her. Der er deadline for ansøgninger d. 11. november, og du finder ansøgningsskemaet her.

 


Scenekunstens Priser

Årets Forestilling 2020 blev “Homage” af Mette Rønne (producent: Kulturmarkt). Årets Applaus 2020 gik til Teaterkontaktlærerne på de aarhusianske skoler. Læs mere om årets uddelinger her.  Fejringen blev i første omgang udsat pga. Covid-19, men tirsdag d. 24. august fik vi endelig mulighed for at samle scenekunstmiljøet til en festlig markering af Scenekunstens Priser.  Læs reportage her. 

 


Corona / COVID-19

I løbet af 2020 har vi deltaget i forskellige aktiviteter for at hjælpe scenekunstaktører inden for det frie felt i forbindelse med COVID-19. Vi har bl.a. i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst  samlet en del forskelligt materiale. Klik her for at læse mere. Vi henviser i øvrigt til Kulturministeriets hjemmeside, og deres CORONA-hotline tlf. 33 74 50 00 og corona@kum.dk.


Task force

ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af task forcen. Læs artiklen her.