Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi har lavet en samlet aktivitets- og premierekalender samt oversigt over morgenbriefings og andre aktiviteter. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Her kan du læse om residency-programmet Connections, hvor vi i efteråret 2019 er værter for 3 residency-forløb. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Mentorprogram 2019 – 2020

Med støtte fra Den Jyske Kunstfond, er Performing Arts Platform stolte over at kunne præsenterer et nyt mentorprogram, der løber fra september 2019 til maj 2020.

Mentorprogrammet består af et antal klynger bestående af henholdsvis 2 iværksættere inden for de kreative erhverv samt 2 selvproducerende scenekunstnere – alle i begyndelsen af deres karriere fra Aarhus eller omegn. Den enkelte klynge har tilknyttet en mentor, som er enten en erfaren person fra scenekunstverdenen eller fra et kreativt erhverv.

Mentorprogrammet vil have opstarts- og afslutningsmøde (september 2019 samt maj 2020) for alle deltagerne efterfulgt af videndeling med præsentation af resultatet ved et offentligt arrangement.

I vores pilotprojekt 2019 – 2020 etablerer vi 2 klynger med hver 4 mentees. Den ene af de to mentorer er kultur- og kommunikationskonsulent, producent og cand.mag Hannah Oxenvad Svarrer – og den anden er den iværksættende historiefortæller og galleriejer Mads Fredberg.

Som vores facilitator for møderne samt sparringspartner i programmet har vi valgt Peter Gran Boesen, cand.mag i oplevelsesøkonomi samt partner og konsulent i Urban Goods.

Open call for mentees
Vi søger i alt 4 kreative iværksættere samt 4 selvproducerende scenekunstnere (2 til hver klynge). Vi udbetaler honorar til mentees for deltagelse i programmet på 3.600 kr. for 2 møder samt 4 sessions med mentor mellem møderne. Der er frist for indsendelse af ansøgning mandag den 26. august 2019.

Læs mere her om mentorprogrammet, samt hvordan du søger om at blive mentee.


Nyt bestyrelsesmedlem samt ny formand på Performing Arts Platform

Vi er glade for at kunne fortælle, at administrator og forretningsfører, cand.mag. i Morderne Kultur og kulturformidling Maria Meyer er valgt af miljøet omkring Platformen til at sidde i vores bestyrelse. Hun tiltræder ved førstkommende bestyrelsesmøde i august 2019 som afløser for Esben Enevoldsen Rahr, der fra 2013 var med i Aarhus Scenekunstcenter og efterfølgende med til at starte Performing Arts Platform i 2017.

Instruktøren Hanne Trap Friis er valgt som ny formand for bestyrelsen. Hanne var med til at etablere Aarhus Scenekunstcenter i 2011 – og er dermed også en del af bestyrelsen for Platformen, da den blev etableret. Læs mere om bestyrelsen her.


Udsættelse af Art Walk Aarhus

Vi har desværre set os nødsaget til at udsætte projektet Art Walk Aarhus, der skulle have fundet sted 4. – 6. september 2019, hvilket vi er meget kede af.

Følg med i vores nyhedsbrev samt på hjemmeside og facebook, når vi annoncerer indhold og open call for den næste Art Walk.