Kalender

20. november 2018
 • test

  20. november 2018 @ 13:00 - 14:00
  Studio - Stub 3 - Platformen

  ***
 • Det er rørende!

  20. november 2018 @ 18:00 - 20:00
  Studio - STUB 4

  Arrangør: Helle Bach

  Kontaktinfo: theplatform.dk  dadadans & koreograf Helle Bach forsætter:

 Det er rørende! - Et bevægelsesatelier med og om DANS.  Atelieret er for dig, der kunne tænke sig at dykke dybere ind i dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig. Atelieret er for alle - fra bevægelsesnovicer til garvede. Udgangspunktet er den enkeltes krop.   Atelieret arbejder med at opbygge styrke, smidighed og kondition gennem et fokus på dansen og bevægelsen, som den udspringer af vores krops trang til at kommunikere.

  Aline Sánchez Rodriguez er underviser før efterårsferien og Helle Bach efter efterårsferien. 

  Sted: STUB 4 ved Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1G, Brobjergskolen.
  
Pris: 130 kr. pr. gang.   Tilmelding og info på:
  dadadans@dadadans.dk eller mob: 28 14 73 13.

  Læs mere på FB // Læs mere om dadadans.

  ***
21. november 2018
 • Morningbriefing: Sofa dialogue by Kassandra Productions

  21. november 2018 @ 8:30 - 9:30
  STUB 3

  Arrangør: Performing Arts Platform
  Kontakt info: theplatform.dk

  SOFA DIALOGUE ON IMMERSIVE PERFORMANCES.
  What is an immersive performance? Why choose a location outside the safe theatre space? This is an artistic dialogue hosted by Annika B. Lewis/Kassandra Production with special guests Andreas Constantinou/Himherandit Productions and Mette Aakjær/Wunderland.

  Participation in Morning Briefing at Performing Arts Platform - including our delicious breakfast - is open to all and FREE. But your registration is important, so we can prepare the right amount of breakfast.
  Please register here

  Read more about Kassandra Production here

  ***


(Foto: Camilla Bølling)

Ny medarbejder.

Det er med stor glæde, vi nu kan afsløre, hvem der fremadrettet – sammen med leder, Charlotte Mors – skal sætte dagsordenen på Performing Arts Platform.

Performing Arts Platform har indgået aftale med Jens Christian Jensen, og kan dermed byde velkommen til en vidende og engageret medarbejder med stor og alsidig erfaring.
 
Jens Christian er 54 og cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling. Han har tidligere arbejdet en årrække i Slots- og Kulturstyrelsen med rådgivning og administration af tilskud til bl.a. primært scenekunst og musik. Derudover har han arbejdet 2 år hos Københavns Internationale Teater og sidst næsten 8 år i Projektcentret i Dansehallerne, hvor han har administreret forestillinger og projekter samt rådgivet og vejledt koreografer og andre kunstnere. Han har gennem tiderne etableret et stort netværk inden for dans og scenekunst og været ansvarlig for forskellige tiltag, bl.a. part-showcase, IETM-møde og den danske del af Tanzmesse i Düsseldorf. 
 
”Vi er fantastisk glade for at vi nu kan byde velkommen til denne store kapacitet her i Aarhus. Jens Christian er et meget vellidt og respekteret menneske i scenekunstbranchen i hele landet, og vi er ikke i tvivl om at han med sine erfaringer og store energi er den helt rigtige til at skabe et stærk og dynamisk makkerskab med Charlotte”, udtaler bestyrelsesformand, Esben Enevoldsen Rahr.

Jens Christian ser frem til at bidrage til den positive udvikling og stemning, som i øjeblikket kendetegner det aarhusianske  scenekunstmiljø: 
”Jeg ser frem til at kunne bringe mine erfaringer fra mange år i scenekunstfeltet i spil i et nyt spændende arbejde for Platformen. Jeg har i flere år været i tæt kontakt med det aarhusianske miljø med gode og nære samtaler – og håber at jeg sammen med Charlotte kan fortsætte den gode dialog. Og så glæder jeg mig til at skulle “flytte hjem til Jylland”.

Jens Christian starter som administrator og rådgiver på Performing Arts Platform den 1. november.

 

Project

connections website-08

 

 

Faste events

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev