Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. morgenbriefing. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Opgave som operatør for Statens Kunstfond på Tanzmesse i Düsseldorf i 2020.

Performing Arts Platform er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Statens Kunstfonds internationale satsning på dans på Tanzmesse, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi, der foregår hvert andet år i Düsseldorf i Tyskland.

Tanzmesse finder sted 26. – 30. august 2020, og den fungerer som markedsplads, netværks- og festivalplatform, hvor dansekompagnier, agenturer og nationale repræsentationer har opstillet stande, der bliver besøgt af festivalarrangører, scener, opkøbere, koreografer, producenter og managers.
Læs mere om Tanzmesse 2020 her.


Her kan du læse om residency-programmet Connections, hvor vi i efteråret 2019 har været værter for 3 residency-forløb. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Scenekunstens Nytårskur & Scenekunstens Priser
Traditionen tro er Performing Arts Platform vært for Scenekunstens Nytårskur med uddelingen af Scenekunstens Priser. Nytårskuren finder sted fredag den 17. januar 2020 i lokalerne på Valdemarsgade 1.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du kan være med til at fejre årets begyndelse med gode kollegaer, mindes begivenhederne i året der gik, og ikke mindst være med, når vi afslører hvem modtagerne af Scenekunstens Priser 2019 bliver.
Læs mere her.

Besøg på de internationale netværksplatforme IETM og keðja

Performing Arts Platforms 2 faste medarbejdere, leder Charlotte Mors og rådgiver Jens Christian Jensen var i oktober 2019 på besøg på de to internationale netværsplatforme IETM og keðja.
Læs om det og meget mere i vores sidste nyhedsbrev


Nyt mentorprogram skudt i gang

På Performing Arts Platform havde vi den 19. september 2019 opstartsmøde med vores udvalgte mentees, de 2 mentorer Hannah Oxenvad Svarrer og Mads Fredberg samt facilitaror Peter Gran Boesen. 

Det var en intens dag, hvor alle blev præsenteret for hinanden, kompetencer og styrker blev klarlagt og uddybet – og vi fik gennemgået de forskellige modeller og planer for forløbet. Det blev fra starten meget tydeligt, hvordan ideen om at lave sparring i grupper mellem mentees med forskellig baggrund har et stort potentiale.
Vi glæder os rigtig meget til at følge processen videre.
Læs mere her om mentorprogrammet samt præsentation af de enkelte mentees,