Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. morgenbriefing. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Her kan du læse om residency-programmet Connections, hvor vi i efteråret 2019 er værter for 3 residency-forløb. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Excel-kursus 8. november 2019

Udviklingsplatformen for Scenekunst tilbyder i samarbejde med Performing Arts Platform kursus i excel fredag den 8. november 2019 kl. 9.00 – 16.00.

Hvis du har lært lidt sporadisk Excel, og derefter selv sammenstrikket dine egne budgetter, årsplaner, regnskaber eller diætudregninger, så har du nu muligheden for at lære hurtigere arbejdsgange og blive en sikker og bedre bruger af excel.

Vi kommer igennem følgende: flet, fyld og formatering, layout, lister og lækre formler, samt tricks, der gør din arbejdsgang hurtigere.

Læs mere om det her.


Mentees udvalgt til vores mentorprogram 2019-20

Vi har nu udvalgt 8 mentees, som skal indgå i vores spændende og anderledes mentorprogram, der sættes igang her i september. De 8 mentees er fordelt i 2 klynger med Hannah Oxenvad Svarrer og Mads Fredberg som kyndige mentorer i et forløb frem til maj 2020.

Vi har opstartsmøde den 19. september, hvor vi glæder os rigtig meget til, at alle skal møde hinanden for første gang – og processen bliver styret sikkert af vores erfarne facilitator og sparringspartner Peter Gran Boesen. 

Læs mere her om mentorprogrammet samt præsentation af de enkelte mentees, 


Opgave som operatør for Statens Kunstfond på Tanzmesse i Düsseldorf i 2020.

Performing Arts Platform er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Statens Kunstfonds internationale satsning på dans på Tanzmesse, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi, der foregår hvert andet år i Düsseldorf i Tyskland.

Tanzmesse finder sted 26. – 30. august 2020, og den fungerer som markedsplads, netværks- og festivalplatform, hvor dansekompagnier, agenturer og nationale repræsentationer har opstillet stande, der bliver besøgt af festivalarrangører, scener, opkøbere, koreografer, producenter og managers.

Hvis man ønsker at få vist sin forestilling mv. på Tanzmesse i august 2020, er der frist for indsendelse af forslag til dette den 30. september 2019 og såfremt man ønsker at deltage på den danske fælles stand går tilmeldingen gennem Performing Arts Platform.

Læs mere om Tanzmesse 2020 her og hvordan man tilmelder en forestilling.