Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. morgenbriefing. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Opgave som operatør for Statens Kunstfond på Tanzmesse i Düsseldorf i 2020.

Performing Arts Platform er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Statens Kunstfonds internationale satsning på dans på Tanzmesse, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi, der foregår hvert andet år i Düsseldorf i Tyskland.

Tanzmesse finder sted 26. – 30. august 2020, og den fungerer som markedsplads, netværks- og festivalplatform, hvor dansekompagnier, agenturer og nationale repræsentationer har opstillet stande, der bliver besøgt af festivalarrangører, scener, opkøbere, koreografer, producenter og managers.
Læs mere om Tanzmesse 2020 her.


Her kan du læse om residency-programmet Connections, hvor vi i efteråret 2019 har været værter for 3 residency-forløb. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Uddeling af Scenekunstens Priser 2019

Performing Arts Platform stod for syvende gang bag uddelingen af Scenekunstens Priser – og publikum valgte småbørnsforestillingen [pAp-kAs] som Årets Forestilling 2019. Aarets Applaus gik til Aarhus Festuge for deres samarbejde med performance-kollektivet SIGNA. 

Læs mere om det her.


Open call til CONNECTIONS residency i 2020

Vi er glade for at kunne annoncere et OPEN CALL til residencyforløb i foråret 2020. Er du koreograf og nysgerrig på CONNECTIONS-programmet kan du læse mere her http://theplatform.dk/da/connections
Der er åbent for ansøgninger frem til 27. januar 2020.