Velkommen til Performing Arts Platform

Her på vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


Her kan du læse om residency-programmet CONNECTIONS 2017-20. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Corona / COVID-19

På Performing Arts Platform deltager vi i forskellige aktiviteter i forbindelse med at hjælpe scenekunstaktører inden for det frie felt i forbindelse med COVID-19. Vi har derfor – i samarbejde med Udviklingsplatformen – samlet en del forskelligt materiale.
Klik her for at læse mere.


Artikel om tilblivelse af task forcen

Det landsdækkende webbasserede nyhedsmedie ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af task forcen.
Læs artiklen her.