Velkommen til Performing Arts Platforms nyredigerede hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, historien samt de forskellige ledere, der er skrevet. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi har lavet en samlet aktivitets- og premierekalender samt oversigt over morgenbriefings og andre aktiviteter. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Hver onsdag afholder vi Morgenbriefings. Læs here her om de kommende og allerede afholdte arrangementer

Læs here om vores residency-program Connections, som vi har modtaget støtte til fra Bikubenfonden, Statens Kunstfond, Aarhus Kommune og Region Midt.

Nyheder

Invitation til Scenekunstnerisk Nytårskur
Hvert år uddeler Performing Arts Platform to priser til det lokale scenekunstmiljø. Priserne uddeles i 2019 for året 2018 den 25. januar kl. 16 i studiet ved Performing Arts Platform (STUB4) i Valdemarsgade 1 G, 1. sal. – i forbindelse med Scenekunstnerisk Nytårskur. Alle aktører inden for scenekunsten –  kunstnere, teknikere, pr-medarbejdere, producenter, teaterledere, administratorer og scenekunstinteresserede er velkomne.
Læs mere om arrangementet her og se hvem juryen er.


Årets første Morgenbriefing – onsdag den 16. januar 2019 kl 8.30.
Koreografen Martin Forsberg har premiere på forestillingen UNTZ – UNTZ – UNTZ på Studio Scenen på Aarhus Teater torsdag den 17. januar 2019.

I den forbindelse vil han sammen med producenten Marie Schulz og scenograf på forestillingen David Gehrt på årets første Morgenbriefing onsdag den 16. januar kl. 8.30 fortælle om ideen bag forestillingen samt om arbejdet med materiale og samarbejdet med Aarhus Teater.
Læs mere om forestillingen her.
Tilmelding til Morgenbriefing 16. januar med Martin Forsberg kan ske her.


Møde i Producentnetværk, Aarhus
Performing Arts Platform inviterer til det første møde torsdag den 17. januar kl. 15.00 i det nyetablerede Producentnetværk, Aarhus – primært for producenter, der arbejder for selvproducerende kunstnere. En producent er mange ting og det vil vi gerne i fællesskab forsøge at definere samt skabe muligheden for et forum til frustrationsaftømning og læring.
Læs mere om Producentnetværket her.