Velkommen til Performing Arts Platform

Her på vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


Her kan du læse om residency-programmet CONNECTIONS 2017-20. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

Scenekunstens Priser 2020

Afstemningen er slut – og der var tæt løb blandt de nominerede!
Årets Forestilling 2020 blev “Homage” af Mette Rønne. Producent: Kulturmarkt.
Årets Applaus 2020 tildeles en særlig gruppe ildsjæle, der år efter år knokler på vegne af scenekunsten, nemlig Teaterkontaktlærerne på de aarhusianske skoler.
Læs mere om årets uddelinger her.
Læs interviews og reaktioner fra prismodtagerne på Stiften.dk.
Tak til Aarhus Stiftstidende for samarbejdet om Scenekunstens Priser igen i år.


Corona / COVID-19

På Performing Arts Platform deltager vi i forskellige aktiviteter i forbindelse med at hjælpe scenekunstaktører inden for det frie felt i forbindelse med COVID-19. Vi har derfor – i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst – samlet en del forskelligt materiale.
Klik her for at læse mere.


Artikel om tilblivelse af task forcen

Det landsdækkende webbasserede nyhedsmedie ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af task forcen.
Læs artiklen her.