Velkommen til Performing Arts Platforms nyredigerede hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, historien samt de forskellige ledere, der er skrevet. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi har lavet en samlet aktivitets- og premierekalender samt oversigt over morgenbriefings og andre aktiviteter. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Platformens leder i nyhedsbrevet 4. december 2018
En væsentlig del af den scenekunst, der produceres i Danmark, er baseret på projektstøtte. Det har derfor stor betydning for udviklingen af dansk scenekunst, hvordan de offentlige og private fonde agerer i dette felt, og hvilke kriterier disse organer opstiller for tildelingen af støtte.
 
Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst sendte i forbindelse med deres 2 dialogmøder i København og Aarhus i november en nyhed ud om deres fokus for de 4 år, de er udpeget til at sidde – nemlig 2018 – 2021. Læs mere her.

Nyheder

Kontoret er lukket den 17. december til 4. januar – begge dage inkl. Vi ønsker naturligvis alle en glædelig jul samt et godt nytår!! 

Vi glæder os til at se jer i det nye år, som skydes igang med en ansøgningsworkshop den 7. januar kl 10.00 på Platformen. Er du nysgerrig, så læs om den herunder.

 


Ansøgningsworkshop
Vi afholder ansøgnings- og skriveworkshop mandag den 7. januar 2019 kl. 10-16, hvor Jens Christian vil starte dagen med at fortælle om fundingmuligheder og hvordan man skriver en god ansøgning. Herefter vil der være mulighed for live-sparring med Charlotte og Jens Christian samt udveksling af erfaringer og ideer på tværs. Her kan du læse mere om workshoppen.

Møde i Producentnetværk, Aarhus
Performing Arts Platform inviterer til det første møde torsdag den 17. januar kl. 15.00 i det nyetablerede Producentnetværk, Aarhus – primært for producenter, der arbejder for selvproducerende kunstnere. En producent er mange ting og det vil vi gerne i fællesskab forsøge at definere samt skabe muligheden for et forum til frustrationsaftømning og læring. Læs mere om Producentnetværket her.


Projekter og aktiviteter

Hver onsdag afholder vi Morgenbriefings. Læs here her om de kommende og allerede afholdte arrangementer

Læs here om vores residency-program Connections, som vi har modtaget støtte til fra Bikubenfonden, Statens Kunstfond, Aarhus Kommune og Region Midt.