Kalender

21. februar 2017
 • Bevægelsesatelier med og om DANS

  21. februar 2017 @ 18:30 - 20:30
  Studioet ved Performing Arts Platform, Frederiks Allé 20B, 8000 Aarhus C

  Bevægelsesatelier med og om DANS
  ved dadadans & Helle Bach
  ... for dig, der kunne tænke sig at dykke dybere ind i din krop og dansen ved at prøve selv at komme på gulvet - eller blot mærke glæden i kroppen, der rører sig. Atelieret er for alle - fra bevægelsesnovicer til garvede.
  dadadans & Helle Bach åbner i samarbejde med Bora Bora for en ny sæson med start d. 3 januar 2017.

  Tilmelding og info på dadadans@dadadans.dk - eller Helle Bach på : 2814 7313

  Læs mere her

  ***
 • Lev menneske - >>TEATRET

  21. februar 2017 @ 19:30 - 21:00
  Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, 8000 Århus C, Danmark

  Personerne er frosset fast. De drømmer om forandring og kærlighed, men de har svært ved at nå hinanden og træde i karakter.

  Billetter

  ***
23. februar 2017
 • TorsdagsMorgenDans

  23. februar 2017 @ 8:30 - 9:00
  Performing Arts Platform, Frederiks Allé 20B, 2, 8000 Aarhus C, Danmark

  Tina Andersen inviterer til morgendans. Der er et lokale, fed musik og bevægelse.

  Det er gratis at deltage og bagefter kan du få en kop kaffe på kontoret.

  ***
 

Lederen – Januar 2017

Kære læsere, kollegaer, brugere og nysgerrige sjæle

Europæisk Kulturhovedstad 2017 står for døren, og vi glæder os til at præsentere vores faste brugere, kommende brugere, borgerne i regionen samt til regionen tililende kulturforbrugere en lang række af aktiviteter hen over året. 

Vi lægger hårdt ud med en januar, der byder på en række gamle kendinge som Ansøgningsworkshop, Nytårskur med DanseNet Aarhus, Morgenbriefings, Beats ‘n’ Breakfast samt første åbne call til vores residencyprogram Connections. Men, men, men…. 

….vi kan jo ikke åbne 2017 med en række gamle kendinge blot i vante klæder. Så i tråd med sloganet for Kulturhovedstadsåret har vi gentænkt og udviklet – så forhåbentlig vil I derfor også opleve, at det hele er bare lidt bedre … for ja – det kan altid blive lidt bedre. 

Vi inviterer vores københavnske kollegaer ved Udviklingsplatformen og resten af landet med på en kigger til en række af vores morgenbriefings, når vi streamer online. DanseNets nytårskur prøver kræfter med en buffet fra Mogador, et succesfuldt første år for Beats ‘n’ Breakfast fejres med fødselsdagstema, og vi launcher Connections, der har udviklet sig fra et festivalformat til et treårigt residency-program.

Sidst men ikke mindst vil vi koncentrere og prioritere vores direkte sparring og rådgivning om ansøgninger, budgetter og projektudvikling i forbindelse med vores Ansøgningsworkshop. Dette for at sikre en bedre feedback og for at kunne prioritere vores tid bedst muligt. Har du derfor behov for råd og vejledning, eller blot et par ekstra øjne på projektbeskrivelsen, så tilmeld dig vores ansøgningsworkshop på nedenstående link, hvis du vil være sikker på at finde plads i vores kalender.

Med håb om et anderledes og udbytterigt 2017!
Charlotte og Kasper

 

Project

connections website-08

 

Faste events

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev