Kalender

22. januar 2017
 • Re-premiere - Min digitale virkelighed - Det kommende teater

  22. januar 2017 @ 15:00 - 16:20
  Teatret Gruppe 38, Mejlgade 55B, 8000 Aarhus C, Danmark

  Det handler om at kunne sine nuller og ettaller
  – resten er interface.

  Han er IT-kyndig. Han er storforbruger af de digitale muligheder,
  og en haj til at surfe rundt i strømmen af informationsteknologiens
  oprørte vande. Computeren lystrer hans
  mindste vink. Det eneste, der forstyrrer, er den forbistrede
  kærlighed, der ikke lader sig tøjle.

  Forestillingen kredser om tesen: Den digitale tidsalder er
  en gave for individet, og en belastning for menneskeheden.
  En soloforestilling skrevet og spillet af Søren Zacho Ruby.

  link

  ***
25. januar 2017
 • Morgenbriefing - Marie

  25. januar 2017 @ 8:30 - 9:30
  Studio - Stub 3 - Platformen

  Denne gang kommer koreografen og danseren Mari Brolin-Tani og vil fortelle om sit arbejde med Black Box Dance Company i Holsterbro, om kompagniets kunstneriske vision, fremtiden, og om hendes arbejde med danseforestillingen "Elsker dig for evigt", baseret på Susanne Biers film, under Aarhus 2017.
  Læs mere om Black Box her: http://www.black-box-dance-company.dk/

  link

26. januar 2017
 • Beats 'n' Breakfast

  26. januar 2017 @ 7:00 - 9:00
  Performing Arts Platform, Frederiks Allé 20B, 2, 8000 Aarhus C, Danmark

  Vi skyder danseåret i gang med en morgendans i vores egne lokaler. Kom og få danset julesulen af kroppen og slut af med en sund og nærende morgenmad.

  Billetter

 

Lederen – Nyhedsbrev november 2016

Inspiration

Det er nu præcist ét år siden, at Danseværket og Aarhus Scenekunstcenter flyttede sammen i nye lokaler på Brobjergskolen.

Et år, der for os er kulmineret med en permanentgørelse af vores bevilling og dermed en konsolidering af hele grundlaget for vores formelle fusion og fremtidige eksistens.

Det er på denne baggrund vi nu tør offentliggøre vores strategiske residency-program  “Connections”, som pt. har et tre-årigt perspektiv. Et program der skal bidrage til udviklingen af dansen i Aarhus bl.a. ved at etablere netværk og forbindelseslinjer såvel internt – mellem dansekunstnere – som udad i forhold til andre kunstneriske, kreative miljøer og det omgivende samfund. I Aarhus har vi muligheder og faciliteter samt stærke netværk, gode evner for samarbejde på tværs samt en generelt åben og kunstnerisk nysgerrig tilgang. Alt dette vil vi gennem Connections gerne præsentere for – og dele med – flere dansekunstnere … såvel danske som internationale. Vi håber at aktiviteterne regi af Connections vil bidrage med inspiration til både dansen, scenekunstmiljøet og byen.

Og netop vores søgen efter inspiration sender os på flere internationale og nationale rejser i løbet af november, hvorfor I vil opleve, at vores kontor er lidt mere lukket end normalt – men bare rolig, der er fortsat morgenbriefing hver onsdag.

Først tager vi i regi af IETM til netværksmøde i Valencia, hvor vi i løbet af det fire dage lange møde vil dykke ned i scenekunstens muligheder for at præge verden i en mere bæredygtig retning, og samtidig tager vi temperaturen på scenekunstens tilstand gennem en række workshops. Der bliver også rig mulighed for at opleve en masse scenekunst, netværke og søge partnere til fremtidens projekter.

Straks derefter til Bruxelles på en studietur, som regionens EU-kontor har inviteret på. En tur, hvor vi – sammen med gode kolleger fra regionens kulturlandskab – gerne skulle blive klogere på de muligheder, vi har for at sikre og påvirke “the legacy” af 2017-projektet. Derefter går turen til Montreal, hvor vi som en del af Cinars – syv dages salgsmesse for scenekunst – henter inspiration, netværk og muligheder med hjem til Aarhus.

Vi slutter måneden af lidt tættere på, hvor Performing Arts Platform også vil være at finde til Ice Hot i København, hvor vi ser frem til at møde det skandinaviske dansemiljø, netværke, hente inspiration og nyde en masse dans.

Vel hjemvendt fra landevejen skal vi i december – med bagagen fuld af gode ideer, gode kontakter og masser af ny energi – lægge den kommende sæsons planer.

Vi glæder os allerede til at dele de mange oplevelser med jer.

Charlotte og Kasper

 

Project

connections website-08

 

Faste events

Morgenbriefing

 

Beats ´n´ Breakfast

 

Kultursalon

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev