Velkommen til Performing Arts Platforms nyredigerede hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, historien samt de forskellige ledere, der er skrevet. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi har lavet en samlet aktivitets- og premierekalender samt oversigt over morgenbriefings og andre aktiviteter. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Platformens leder i nyhedsbrevet 4. december 2018

En væsentlig del af den scenekunst, der produceres i Danmark, er baseret på projektstøtte. Det har derfor stor betydning for udviklingen af dansk scenekunst, hvordan de offentlige og private fonde agerer i dette felt, og hvilke kriterier disse organer opstiller for tildelingen af støtte.
 
Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst sendte i forbindelse med deres 2 dialogmøder i København og Aarhus i november en nyhed ud om deres fokus for de 4 år, de er udpeget til at sidde – nemlig 2018 – 2021. Læs mere her.

Nyheder

Ansøgningsworkshop

Vi afholder ansøgnings- og skriveworkshop mandag den 7. januar 2019 kl. 10-16, hvor Jens Christian vil starte dagen med at fortælle om fundingmuligheder og hvor man skriver en god ansøgning. Her kan du læse mere om workshoppen.

 

 


Projekter og aktiviteter

Hver onsdag afholder vi Morgenbriefings. Læs here her om de kommende og allerede afholdte arrangementer

Læs here om vores residency-program Connections, som vi har modtaget støtte til fra Bikubenfonden, Statens Kunstfond, Aarhus Kommune og Region Midt.