Velkommen til Performing Arts Platform

På vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien, og finde forskellige dokumenter, såsom vores aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


 

 


Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Aktuelt

Performing Arts Platform holder lukket 27. september – 3. oktober
Vi er til IETM Belgrade Plenary Meeting i Serbien fra tirsdag d. 27. september til og med mandag d. 3. oktober. Kontoret holder derfor lukket i dette tidsrum. Vi er på arbejde, men tjekker mails sporadisk, så du kan forvente lidt længere svartid end ellers.

 

Morgenbriefings i oktober, onsdage kl. 8:30-9:30
5. okt: Katapult Akademiet
12. okt: Dirigent Saul Zacks
26. okt. Godsbanen – Visioner for Fremtiden

 

 

Gratis webinar, 25. oktober kl. 10.00-11.30
Om organisering med fokus på oprettelse af en forening.
På dette webinar vil vi gennemgå, hvordan du opretter en teaterforening, bl.a. med fokus på formulering af vedtægter samt ikke mindst de skatteforhold og -regler, som knytter sig til en forening. Oplægsholder: Jens Christian Jensen
Webinaret er det fjerde i rækken “Crash Courses i Producentopgaver” for scenekunstnere, som Performing Arts Platform arrangerer i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst. Læs mere og tilmeld dig her.

Feltarbejde 2: Anders Toft Pedersen og Enzo Haquin, 12.-15. oktober
I september afholdt vi det første feltarbejde med residency med koreograferne Ingeborg Meier Andersen og Peter Scherrebeck Hansen. I oktober bliver vi vært for rekvissitør Anders Toft Pedersen og koreograf Enzo Haquin, som vil arbejde 14 dage i studiet og ude i felten – med visuel mediekunstner Signe Klejs, som deres mentor. Følg med her og på facebook for at høre mere og tilmelde dig deres afsluttende visning.

Workshop: Det Dokumentariske Blik, 14.-18. november
På dette kursus med Daniel Wedel tager vi livtag med et af dokumentaristens mest centrale værktøjer – interviewet – og undersøger, hvordan vi kan bruge det i fiktionens og teatrets tjeneste. Workshoppen arrangeres af Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse og Performing Arts Platform. Læs mere og tilmeld dig her. 

 

Andre nyheder

Klimasalon#4 i Domen
Mandag d. 30. maj inviterede Performing Arts Platform og Bæredygtig Scenekunst NU, sammen med Aarhus Kommunes Kulturforvaltning, til Klimasalon i Domen for alle byens mangeartede scenekunstaktører. Temaet var Partnerskaber i Scenekunstens Økosystem. En fantastisk eftermiddag med videndeling, inspiration og en stærk følelse af sammenhold i forhold til den grønne omstilling på tværs af vores branche. Læs mere her.

Open Call: der er lukket for ansøgninger

Performing Arts Platform søger et mindre antal forestillinger med international relevans til det kunstneriske program i forbindelse med IETM AARHUS d. 12.-14. juni 2023. Vi søger værker af forskellige formater og størrelser, som er direkte knyttet til IETM-mødets overordnede tema; ”Environmental Sustainability”. Værker som på forskellig vis udfordrer, reflekterer, provokerer, belyser, perspektiverer eller skubber til den bæredygtige dagsorden. Dette Open Call er rettet mod professionelle scenekunstnere og kompagnier med base i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Download call (dansk): OPEN CALL – KUNSTNERISK PROGRAM IETM AARHUS 2023
Download call (English): OPEN CALL – ARTISTIC PROGRAMME IETM AARHUS 2023
Link til ansøgningsskema / Link to application form (DK/ENG)