Velkommen til Performing Arts Platform

På vores hjemmeside kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien, og finde forskellige dokumenter, såsom vores aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting, ligesom vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. vores ugentlige morgenbriefings.


 

 


Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Aktuelt

Torsdag d. 12. august: Deadline for ansøgninger til “What’s Cooking?” – et 2-dages betalt arbejdsophold for 6 Aarhus-baserede scenekunstnere og 6 udenbys scenekunstnere. De to dage byder på faciliterede samtaler om relationer i scenekunsten, et møde med lokale teaterchefer, et risotto-kursus hos en gastronomisk ballademager og en festlig urpremiere – alt imens deltagerne lærer hinanden at kende på kryds og tværs.  Læs mere og ansøg her 

Onsdag d. 25. august: Kom og vær med når vi skyder sæsonens første morgenbriefing i gang. Det sker i selskab med performancekunstnere Andreas Constantinou og Annika B. Lewis, som vil løfte dynen for arbejdet med deres kommende forestilling “The History of Sexuality”. Velkommen til en uhøjtidelig samtale om S-E-X, mens vi nyder morgenbrød og saftige frugter – og håber at ingen får kaffen galt i halsen! Vi åbner for tilmeldinger i august. Så stay tuned!


Scenekunstens Priser

Årets Forestilling 2020 blev “Homage” af Mette Rønne (producent: Kulturmarkt). Årets Applaus 2020 gik til Teaterkontaktlærerne på de aarhusianske skoler. Læs mere om årets uddelinger her.

 


Corona / COVID-19

Vi deltager i forskellige aktiviteter for at hjælpe scenekunstaktører inden for det frie felt i forbindelse med COVID-19. Vi har derfor – i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst – samlet en del forskelligt materiale. Klik her for at læse mere. Vi henviser i øvrigt til Kulturministeriets hjemmeside, og deres CORONA-hotline tlf. 33 74 50 00 og corona@kum.dk.


Task force

ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af task forcen. Læs artiklen her.