Velkommen til Performing Arts Platforms hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, bestyrelsen og historien samt forskellige dokumenter som aftale med Aarhus Kommune og årsregnskaber. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi beskriver de forskellige aktiviteter, vi er involverede i, bl.a. morgenbriefing. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Her kan du læse om residency-programmet CONNECTIONS 2017-20. Performing Arts Platform er støttet med en driftsbevilling fra Aarhus Kommune

Nyheder

27. marts 2020

Store udfordringer for scenekunstbranchen pga. coronakrisen. Scenekunstaktører forudser alvorlige og langvarige negative konsekvenser!

Oplæg fra task force bestående af scenekunstorganisationerne: Scenekunstproducenter i Danmark, De Frie Koreografer, Uafhængige Scenekunstnere, Brancherådet for scenedans, Projektcentret i Dansehallerne, Performing Arts Platform (Aarhus) og Udviklingsplatformen for Scenekunst (København). 

Læs oplægget her.

Læs resultatet af undersøgelsen, der refereres til, her

Det landsdækkende webbasserede nyhedsmedie ISCENE har interviewet Performing Arts Platforms Charlotte Mors, Egil Bjørnsen fra Udviklingsplatformen for Scenekunst samt Lene Bang, der har været med til at danne organisationen Scenekunstproducenter i Danmark, omkring tilblivelsen af Task Forcen. Læs artiklen her.


KONTORET ER LUKKET INDTIL DEN 13. APRIL //
OFFICE IS CLOSED UNTILL 13th APRIL IN ORDER TO SUPPORT THE EFFORTS AGAINST THE SPREAD OF CORONA VIRUS:

Vores kontor er lukket frem til efter påske.
Vi følger Statsministerens krav om lukning af offentlige arbejdspladser grundet spredning af corona-virus.
Vi håber at åbne kontoret igen tirsdag den 14. april.

I kan fange os på mail indtil da.
Pas på hinanden.

NB: Godsbanen holder også lukket for brugere i samme periode. Det betyder bl.a. at man ikke kan booke tid i STUB’ene i denne periode.


17. marts 2020
STOP, TÆNK, VENT!

Er du ramt af Corona/Covid-19 krisen?
Ved du ikke, hvordan du skal håndtere aflysninger? Mangler du retshjælp og juridisk rådgivning?
Det arbejdes nu på at finde løsninger for alle de frie scenekunstnere og producenter, der er påvirket af myndighedernes Corona tiltag.

Derfor anbefaler vi, at du, når du oplever aflysninger på grund af Corona/Covid-19, ikke bare blankt godtager et kontrakts-ophør. Det arbejdes på at finde løsninger og juridisk bistand til de frie scenekunstnere og producenter.
Derfor opfordrer vi dig til at vente med at handle og indgå aftaler, indtil du kender dine rettigheder!

Står du overfor en aflysning har vi følgende anbefalinger:
• VENT – du behøver ikke acceptere første oplæg.
• STOP OP – tænk sagen igennem og vend evt. muligheder med kollegaer (du er ikke alene)
• HOLD DIALOGEN ÅBEN – og skab mulighed for forhandling
• FÅ OVERBLIK over konsekvenser
• KEND DINE RETTIGHEDER

Performing Arts Platform kommer tilbage med mere information, når vi ved mere.


Tanzmesse, Düsseldorf i august 2020

Performing Arts Platform er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Statens Kunstfonds internationale satsning på dans på Tanzmesse, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi, der foregår hvert andet år i Düsseldorf i Tyskland.
Læs mere om det her.