Kalender

28. marts 2017
 • Scenekunsthus Aarhus

  28. marts 2017

  Vi er en forening for vækstlagsscenekunst i Aarhus, som gerne vil skabe nogle gode, fysiske rammer for vækstlagets mange aktører!
  Vi vil skabe et mødested med plads til at grupperne kan fordybe sig individuelt og sammen.
  20. Marts – 12. April 2017 Holder vi til ved Performing Arts Platform.

  Vi råder over to studioer og et dramatikerlokale/mødelokale/kontorlokale.

  For yderligere info - Klik her.

  Se bookingkalender her:

  // Oppe // Nede // Kontoret //

  Kontakt for booking: scenekunsthusaarhus(@)gmail.com

  Projektet er igennem Performing Arts Platform støttet af OFF Track, Aarhus2017 og Aarhus Kommune.

  ***

 • Træffetid: Signe og Emma (Emilie besøg af Laura)

  28. marts 2017 @ 10:00 - 12:00

  ***
 • Åben sparring - Ane (KONTORET)

  28. marts 2017 @ 17:00 - 18:30

  ***
 

Lederen – Januar 2017

Kære læsere, kollegaer, brugere og nysgerrige sjæle

Europæisk Kulturhovedstad 2017 står for døren, og vi glæder os til at præsentere vores faste brugere, kommende brugere, borgerne i regionen samt til regionen tililende kulturforbrugere en lang række af aktiviteter hen over året. 

Vi lægger hårdt ud med en januar, der byder på en række gamle kendinge som Ansøgningsworkshop, Nytårskur med DanseNet Aarhus, Morgenbriefings, Beats ‘n’ Breakfast samt første åbne call til vores residencyprogram Connections. Men, men, men…. 

….vi kan jo ikke åbne 2017 med en række gamle kendinge blot i vante klæder. Så i tråd med sloganet for Kulturhovedstadsåret har vi gentænkt og udviklet – så forhåbentlig vil I derfor også opleve, at det hele er bare lidt bedre … for ja – det kan altid blive lidt bedre. 

Vi inviterer vores københavnske kollegaer ved Udviklingsplatformen og resten af landet med på en kigger til en række af vores morgenbriefings, når vi streamer online. DanseNets nytårskur prøver kræfter med en buffet fra Mogador, et succesfuldt første år for Beats ‘n’ Breakfast fejres med fødselsdagstema, og vi launcher Connections, der har udviklet sig fra et festivalformat til et treårigt residency-program.

Sidst men ikke mindst vil vi koncentrere og prioritere vores direkte sparring og rådgivning om ansøgninger, budgetter og projektudvikling i forbindelse med vores Ansøgningsworkshop. Dette for at sikre en bedre feedback og for at kunne prioritere vores tid bedst muligt. Har du derfor behov for råd og vejledning, eller blot et par ekstra øjne på projektbeskrivelsen, så tilmeld dig vores ansøgningsworkshop på nedenstående link, hvis du vil være sikker på at finde plads i vores kalender.

Med håb om et anderledes og udbytterigt 2017!
Charlotte og Kasper

 

Project

connections website-08

 

Faste events

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev