Velkommen til Performing Arts Platforms nyredigerede hjemmeside

Her på siden kan du læse om platformen, historien samt de forskellige ledere, der er skrevet. Derudover har vi lagt en del resurser ud på siden, hvor du kan orientere dig i budgetter, fondsoversigt og andre ting. Vi har lavet en samlet aktivitets- og premierekalender samt oversigt over morgenbriefings og andre aktiviteter. Endelig har vi en oversigt over de projekter, vi er involverede i.


Projekter og aktiviteter

Hver onsdag afholder vi Morgenbriefings. Læs here her om de kommende og allerede afholdte arrangementer.


Nyheder

Workshop om Værtskab i et globalt fællesskab – Hjemme og i udlandet 24. maj

Gennem praktiske eksempler og øvelser sætter vi fokus på, hvordan værtskab af fagfæller i scenekunsten kan styrke dit professionelle netværk. Vi undersøger, hvordan du som enkeltperson og branchen som helhed – kan få mest ud af en festival kontekst i Danmark eller i forbindelse med turné, et fagligt møde eller en festival i udlandet.

På workshoppen arbejder vi med kommunikative og praktiske strategier, der skal gøre det nemt og muligt for dig at omsætte din egen faglige viden og integritet til et aktiv, som kan sikre dig tid og møder med potentielle samarbejdspartnere. Vi ser på, hvordan du når du bidrager til at opbygge branchen og dine kolleger, også styrker dig selv og dine muligheder.

Workshoppen er faciliteter af Lene Bang Henningsen, Creative Producer og seniorrådgiver – og finder sted hos Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1C fredag den 24. maj 2019 kl. 14 – 16.
Læs mere om workshoppen her, hvor du også kan tilmelde dig.


Netværksfrokost for kunstnere under ILT19 den 25. maj.

I samarbejde med ILT Festivalen byder Performing Arts Platform på frokost for lokale og internationale kunstnere lørdag den 25. maj kl. 12.30 – 14.30. Performing Arts Platform sørger for gratis frokost og hyggelige rammer i vores lokale på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1C og deltagerne er naturligvis garanter for gode og inspirerende samtaler. Performing Arts Platform planlægger herudover et inspirerende input til arrangementet (TBA).

Efter frokosten er der mulighed for, at vi sammen går den korte vej til Bora Bora for at se “Five Easy Pieces”. Mulighed for at købe billet til forestillingen via os til 80 kr.
Læs mere om arrangementet her samt samt tilmelding (senest 22. maj).


Åbne skriveværksteder i maj 2019

Tirsdage og torsdage i maj 2019 åbner vi vores lokaler om eftermiddagen og giver mulighed for, at man kan komme og arbejde på sin ansøgning, hvis man f.eks. tænker at søge Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst den 3. juni.

Vi har kaffe og te på kanden, lidt frugt og slik – og vi vil være til rådighed for spørgsmål og snakke om stort og småt omkring dit projekt, din ansøgning og evt. budget og CV.

Vores erfaring siger os, at det kan være svært at sidde alene med sine tanker – så har du brug for et lille kærligt skub i den rigtige retning, så kom forbi. Det er ikke nødvendigt med tilmelding.

Tidspunkterne for skriveværkstederne er:
Tirsdag den 14. maj kl. 13.00 – 15.00
Torsdag den 16. maj kl. 13.00 – 16.00
Tirsdag den 21. maj kl. 13.00 – 16.00
Torsdag den 23. maj kl. 13.00 – 16.00