Morgenmad med indhold! I afslappede rammer inviterer Performing Arts Platform til dialog om forskellige emner. Morgenbriefingen vil, foruden et kort oplæg fra en inviteret gæst, bestå af dialog og samtale med dertilhørende morgenbrød og kaffe/te. Briefingen giver således en god start på dagen, hvor de deltagende får mulighed for – sammen med morgenmaden – at få ny viden og holde sig ajour.

Briefing finder typisk sted onsdag morgener mellem 8.30 og 9.30 hos Performing Arts Platform, Brobjergskolen, Valdemarsgade 1G, bygning B, 1. tv. (opgangen med studioscenerne).

Mange af deltagerne kommer i sagens natur fast fra scenekunstmiljøet, men vore morgenbriefinger er i udgangspunktet åben for alle – og deltagerskaren “flytter sig” lidt afhængig af temaet. Efter oplæg har alle lov at “hænge ud” på Platformen for at spise færdig, få en ekstra kop kaffe, samtale og netværke efter lyst og behov … nogle slår sig simpelthen ned på Platformen nogle timer og holder møder eller går på arbejde med en laptop.

 

Dato og tilmelding

30. maj 2018
 • Morgenbriefing: LightLens/Extended

  30. maj 2018 @ 8:30 - 9:30
  Studio - Stub 3 - Platformen

  Arrangør: Performing Arts Platform
  Kontaktinfo: theplatform.dk

  Koreograf Mette Møller Overgaard giver os et indblik i sin dannelsesrejse, som den forløb gennem 2017-projektet LightLens/Extended. Et forløb, som var præget af projektets præmis om at arbejde stedspecifikt og publikumsinddragende, men som førte mange steder hen. Mette rejser blandt andet spørgsmålet om, hvordan vi kan vende perspektivet som skabende kunstner og se vores praksis fra en anden vinkel, med publikum som medspiller?

  Mette suppleres af Ulla Gad, projektleder i Dansehallerne

  Husk at ALLE ER VELKOMNE til morgenbriefing på Performing Arts Platform - så inviter din ven, kollega, forretningspartner... med på en god gang morgenmad med indhold.

  Deltagelse i morgenbriefing - inklusiv morgenmad - er GRATIS - men din FORHÅNDSTILMELDING er vigtig, for at vi kan lave den rette mængde morgenmad 😉 Benyt billetlinket nedenfor for at tilmelde dig!
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflXh9fg-uryZGg3TT2DZnp1DtfqWqPdktBcwXJ2_ueosE7UA/viewform

  Læs mere om Lightlens:
  https://www.dansehallerne.dk/lightlens/
  https://finespind.dk/index.php/artikler-og-billedserier/510-tag-plads-i-regnbuen-pa-aros-og-oplev-lightlens-danseforestilling-pa-gaden

  ***
13. juni 2018
 • Ferie - Næste morgenbriefing 22/8

  13. juni 2018

  ***
20. juni 2018
 • Ferie - Næste morgenbriefing 22/8

  20. juni 2018

  ***