Booking

Booking foretages på booking(at)theplatform.dk // Alternativt kan man ringe på 50873240, hvis man ikke har internetadgang. Tjek venligst tilgængeligheden i kalenderen først.

Man skal være medlem af Performing Arts Platform for at booke: Udgangspunktet for alle bookinger er en timepris på kr. 256.

Vi har mulighed for at yde et medlemsbaseret tilskud til lokalelejen som vi fastsætter afhængig af aktiviteten. Der er et no show fee på alle bookinger og bookinger foretaget længere end en måned ud i fremtiden kan ikke afbookes/annulleres.

Oplysninger vi skal have for at kunne give tilskud:

  • Aktivitetens navn.
  • Er den offentlig eller kun for inviterede/ansatte.
  • Er der et deltagergebyr/Får nogen løn.
  • Er aktiviteten research/udvikling, træning/undervisning/workshop, produktion/genopsætning.

Afbooking/annullering (hvis bookingen er foretaget mindre end en måned i forvejen):

  • Research/udvikling og undervisning/træning/workshop. Aflysning på email før kl. 9 samme dag – intet gebyr.
  • Produktion/genopsætning kan ikke afbookes.

For yderligere info om medlemskab – klik her .

*Første 6 timer anvendt i studio er inkluderet i medlemsskabet.

Fra 1. januar 2019 overgår booking af STUB 4 til Godsbanen. Man skal fra den dato booke direkte på deres hjemmeside – klik her.

 

Stub 3

Kontoret/det lille studio kan bookes mellem kl. 17-22 på hverdage og i weekender, medmindre andet fremgår. Book lokalet ved kontakt til Performing Arts Platform på booking(at)theplatform.dk. Lokalet er velegnet til mindre prøver, læseprøver, møder, udviklingsseminarer m.m. Der er mulighed for at opkoble til skærm og lyd, der er adgang til service og kaffemaskine. Se her i kalenderen hvornår lokalet er ledigt (med forbehold).

 

Stub 4

Studioet kan ikke længere bookes gennem Performing Arts Platform. Pr. 1. januar 2019 – og fremadrettet – adminstreres booking af Stub 4 gennem Godsbanen. Læs mere her

Studioet er med dansevinyl og der må derfor ikke benyttes sko i lokalet. Der er lydanlæg i lokalet.