Tidligere aktiviteter

Tidligere aktiviteter

Her på siden kan du læse om de forskellige aktiviteter, vi har har haft gennem tiderne på Platformen.

Hvis du vil læse om de tidligere morgenbriefings, så skal du klikke her.

Ansøgningsworkshop 7. januar

Vi afholdt ansøgningsworkshop mandag den 7. januar 2019 kl. 10.00 – 16.00 på Performing Arts Platform. Den første times tid (10.00-14.00) var  undervisning ved Jens Christian Jensen, der delte ud af af sin viden inden for følgende områder: Funding og støttesystemer, gennemgang af budgetter samt gode råd til en ansøgning.

Workshoppen sigter mod at hjælpe til så god en ansøgning som muligt, samt budget og finansieringsplan op mod Statens Kunstfonds ansøgningsfrist 15. januar for scenekunst samt Aarhus Kommunes frist 1. februar til Kulturudviklingspuljen.

Tag din bærbare computer under armen og tilbring en dag i selskab med andre scenekunstnere, der også har gang i ansøgning, budget og tanker om finansiering. Vi sørger for sødt til ganen, kaffe og te samt sandwich midt på dagen.

Powerpoint præsentation fra ansøgningsworkshop 7. januar 2019

Hands-on kursus i Sociale Medier, Aarhus

15. november 2018 9.00 – 12.00

Få ny viden om sociale medier, deres algoritmer og hvordan du bedst fokuserer dine ressourcer i forhold til dem. Som en del af kurset arbejder vi individuelt med SoMe strategier i forhold til målgrupper og får udarbejdet en konkret plan for indhold.

Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål og få feedback undervejs fra den dygtige og erfarne underviser Kristian Strøbech – https://strobech.net/

Kurset henvender sig til selvproducerende scenekunstnere, producenter og PR ansatte, som ønsker at styrke deres viden om brugen af sociale medier i PR arbejdet.

STED: Performing Arts Platform,Valdemarsgade 1G, 1. tv, 8000 Aarhus C

Kurset er arrangeret af Udviklingsplatformen for Scenekunst, København

 

Creative Europe workshop ved international kulturrådgiver  Lone Leth fra CDEU, Central Denmark EU-office

13. november 2018

Pitch af projekter – gennemgang og feed back på projekter, introduktion til Creative Europe-programmet samt præsentation af de forskellige partnere og deres roller.

 

Debat om Fremtidens Scenekunst

Frem mod 1. maj 2018 vil Kulturministeren indsamle perspektiver på – og idéer til – i hvilke rammer og på hvilke vilkår fremtidens scenekunst skal forme sig. Med den medvind og anerkendelse, som den aarhusianske scenekunst i disse år møder både nationalt og internationalt, vil det være naturligt, at det aarhusianske aftryk i kulturministerens materiale bliver markant og viser den opbakning fra byen, som møder miljøet i hverdagen.

Så har du noget på hjertet, inviteres alle interesserede til at bidrage via Facebookgruppen ’ Dine ønsker til fremtidens scenekunst.’
Læs mere

Sideløbende med debatten på Facebook, inviteres scenekunstens organisationer og aktører til at bidrage med deres overvejelser om, hvordan statens støtteordninger og lovgivning bedre kan understøtte en scenekunst i udvikling. Forslag e-mailes til kulturministeren, og vil efterfølgende blive offentliggjort på Kulturministeriets hjemmesiden.
Læs mere

Det er kulturministerens plan at de mange debatbidrag samles op og drøftes på konferencen ’Stemmer for scenekunst’ den 14. maj, Odense.
Læs mere// Tilmeldingsfrist 30.04.2018

Kulturpolitiske møder 2016

I forbindelse med udarbejdelse af den nye kulturpolitik har Performing Arts Platform afholdt Kulturpolitiske møder.

Afholdte møder:

3. marts 2016 kl. 9-12, Sted: Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C. Fokus: Konkretisering af indspark fra scenekunsten til den kulturpolitiske debat.

28. januar 2016 kl. 13-15, Sted: Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1G, 2. sal tv., 8000 Aarhus C. Fokus: Driftstøttede teatre. Powerpoint-præsentation

4. februar 2016 kl. 9-11, Sted: Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C. Fokus: Generel introduktion til den kulturpolitiske proces med diskussion af vigtige fokuspunkter for scenekunsten. Powerpoint-præsentation – skærm Powerpoint-præsentation – print

10. februar 2016 kl. 16:30-18 Sted: Performing Arts Platform, Valdemarsgade 1G, 2 sal tv., 8000 Aarhuc C. Fokus: Projektstøtteudvalgets politiske arbejde ved Kasper Daugaard. Efter mødet er Platformen vært ved en kop suppe, og der vil være mulighed for at købe øl og vand.