Tidligere aktiviteter

Tidligere aktiviteter

Her på siden kan du læse om de forskellige aktiviteter og events, vi tidligere har afholdt på Performing Arts Platform. Hvis du vil læse om de tidligere morgenbriefings, så skal du klikke her.

Aktiviteter 2022

Klimasalon i Domen, 30.05.2022
Performing Arts Platform og Bæredygtig Scenekunst NU inviterede, i samarbejde med Aarhus Kommunes Kulturforvaltning, til Klimasalon for alle byens mangeartede scenekunstaktører. Klimasalonen satte fokus på partnerskaber mellem kommunens kulturforvaltning, byens etablerede teatre og projektstøttede kompagnier i forhold til den grønne omstilling.

 

Fernisering: Walking Landscapes Aarhus, 24.05.2022
Projektet “Walking Landscapes Aarhus” fandt sted i efteråret, hvor 20 kunstnere vandrede gennem Aarhus’ landskaber. Én kunstner hver dag i 20 dage. Hver vandring tog 12 timer og blev live-streamet. På Dokk1 kan man opleve videosammendrag af disse livestreams, se rutekortene for de enkelte vandringer og måske blive inspireret til selv at vandre ud i landskabet? Arr. af Metropolis.

 

Forårskur og Scenekunstens Priser, 20.05.2022
Så blev det endelig tid til vores årlige nytårskur – som i år pga. coronasituationen i januar, blev til en forårskur. Her mødtes en bred skare af det lokale scenekunstmiljø til live jazz, snacks, bobler – og uddeling af Scenekunstens Priser 2021, som du kan læse mere om her.

 

Masterclass med Kirk Baltz, 16-19.05.2022
I samarbejde med Efter- og videreuddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole, kunne vi tilbyde denne masterclasse i Aarhus med Hollywood skuespiller og -coach Kirk Baltz. Denne masterclass i Aarhus var den første i rækken af workshops, som Performing Arts Platform og Efter- og Videreuddannelsen arrangerer i Aarhus. Næste workshop har titlen “Det Dokumentariske Blik” og finder sted i efterår/vinter 2022/23.

Reception: Dramaturgical Interference, 29.04.2022
Vi bød på bobler og lagkage på Dansens Dag i anledning af udgivelsen “Dramaturgical Interference” i tidsskriftet Peripeti. Dette særnummer tager afsæt i det koreografiske residency-program CONNECTIONS, som vi var vært for i 2017-2020. Med receptionen satte vi punktum for residency programmet – samtidig som vi glæder os over at viderebringe erfaringer og cases til inspiration for andre.

IETM medlemsmøde (DK), 11.04.2022
Performing Arts Platform inviterede til uformelt frokostmøde i Aarhus for danske IETM-medlemmer om det danske værtskab for IETM i 2023. Mødet var det første i en række frem mod IETM 2023, som har det overordnede tema “Environmental Sustainability”.

 

Webinar: Strategisk og praktisk fundraising 05.04.2022
På dette webinar, organiseret i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst, kunne deltagere få opgraderet deres fundraising skills med konkrete tips og metoder til at målrette og strukturere fondsansøgninger. Oplægsholdere var Merete Monberg fra kulturprojekt.dk samt Rune Vadstrøm Andersen, kunstnerisk leder af DYNAMO Workspace.

 

Performance Salon: Artivistic Strategies 30.03.2022
Performing Arts Platform inviterede til en interaktiv performancesalon om strategier og muligheder indenfor det vilde felt, hvor performativ kunst griber ind i samfundets normer, konventioner og kulturpolitiske dagsordener; Hvor kunst møder aktivisme! Til performancesalonen havde vi inviteret performancekunstner Annika B. Lewis (kunstnerisk leder af Kassandra Production og MFA i Contemporary Performative Arts) i dialog med Anika Marschall, phd fellow i dramaturgi som moderator.

Webinar om brand-identitet 15.03.2022

Hvad for en historie vil du gerne fortælle om dig selv eller dit scenekunstkompagni til publikum og interessenter? På dette webinar om kommunikation og brand-identitet havde vi inviteret Anja Riis Petersen fra Third Dot til at dele ud af sine guldkorn og gøre deltagerne klogere på, hvordan man kan skærpe sin brandidentitet og stå skarpere som kompagni. Webinaret var første del af webinar-rækken “Crash Course i Producentopgaver”, som udbydes i løbet af 2022 i et samarbejde mellem Performing Arts Platform og Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Professionel Gaga træning, 28.02-04.03.2022

Holstebro Danseteater havde inviteret Kari Vig Petersen, en af de få certificerede Gaga-undervisere i DK, til at give klasser for kompagniets dansere. I samarbejde med Performing Arts Platform åbnedes klasserne ogås for aarhusianske professionelle dansere og performere.

Aktiviteter 2021

Influencer marketing, 01.12.2021

Performing Arts Platform lagde hus til dette netværksmøde, hvor deltagerne fik introduktion til, hvordan man opnår succes med “influencer marketing”. Her blev vi klogere på fænomenet, hvordan man kommer godt i gang, og hvordan man strategisk kan tænke aktivering af influencers ind i de øvrige marketingaktiviteter. Oplægget blev præsenteret af Louise Levi Verge, Senior Influencer Marketing Advisor hos Represented by Bloggers Delight, hvor hun rådgiver virksomheder og har stået bag mere end 250 influencer marketing kampagner. Arr: Applaus.

Walking Landscapes Aarhus 19.09- 29.10.2021

Performing Arts Platform er samarbejdspartner på Metropolis’ landsdækkende kunstprojekt Walking Landscapes, som ramte Aarhus ad to omgange i oktober og november. Konceptet bestod af en kunstnervandringer i landskabet i og omkring Aarhus, som kunne følges af publikum – fysisk eller på live-stream hver time. Man kunne bl.a. tage på dating i det grønne, på en meditativ pilgrimsfærd eller en udforskning af Aarhus’ lyde – og komme helt tæt på landskaberne, både de indre og ydre, sammen med kunstnerne. (Foto: Metropolis)

IETM Lyon 21.-24.10.2021

Performing Arts Platform har været i Lyon for at deltage i dette års IETM møde. Mødet havde overskriften Transmissions, og havde fokus på videndeling og udveksling af det vi har lært af pandemien – udover vores branches skrøbelige økosystem. Hvilke erfaringer og nye indsigter kan vi give videre til næste generation? (Foto: Laurie Diaz) Læs mere om IETM Lyon her

Morgenbriefing under ILT Festival, 29.05.2021

Vi afholdt brunch-arrangement om diversitet og identitet på Svalegangen i forbindelse med ILT Festivalen. Her fik vi besøg af Andreas Constantinou, performancekunstner og kunstnerisk leder af Himherandit Productions og the Genderhouse Festival. Samt af artist-in-residence hos ILT, Sonia Hughes, omkring hendes projekt “I am from Reykjavik”. Skønne kunstnere, skønne samtaler, og skønt samvær (endelig!)

Kulturhusklubben: 4 dage i maj 2021

Kulturhusklubben er et digitalt samtaleformat (a la bogklub), som tog udgangspunkt i en ny podcast-serie om de midtjyske Kulturhuse. Klubben var åben for alle interesserede, eneste forudsætning for deltagelse var, at man forinden havde lyttet til ugens podcast, som du stadig kan finde her. Podcastserien er skabt af ART HACK og Europæisk Kulturregion. Kulturhusklubben er støttet af Performing Arts Platform. Foto: Gorm Branderup.

Webinar: Selvangivelse, skat og moms, 18.05.2021

Revisor og skatterådgiver Bent Malinovski gennemgik skatte- og momsreglerne og de særlige forhold, som gælder for en kunstnervirksomhed. Hvordan griber man selvangivelsen an? Hvad kan man trække fra i skat? Hvordan fungerer kunstnermoms og hvordan får man indberettet korrekt, hvis man fx også har modtaget midler fra corona-puljerne? Arr. Performing Arts Platform og Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Webinar: Foreningen som ramme, 04.05.2021

Et hands-on indblik i hvordan foreningen som struktur kan være en velfungerende ramme for kunstneriske aktiviteter – og hvordan den rette bestyrelse kan være en styrke. Med Rasmus Malling Skov, kunstnerisk leder af Teater Fluks, og Kasper Egelund, næstformand i Teater Fluks’ bestyrelse. Arr: Performing Arts Platform og Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Webinar: Covid-19 som kunstnerisk benspænd, 28.01.2021

Webinar om kunstneriske benspænd og muligheder midt i en pandemi! Her fik deltagerne hands-on introduktion til dét at live-streame, inspiration til kunstneriske manøvrer og et indblik i tendenser og dramaturgiske virkemidler i en COVID-19 tid. Arrangeret i et samarbejde mellem Det Frie Felts Festival, Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform. Foto: Dorothea Tuch.


Aktiviteter 2020

Webinar om organisationsformer, 03.12.2020

Hvordan organiserer og professionaliserer man sig bedst som enkeltkunstner eller kompagni? Det var temaet for dette velbesøgte webinar, hvor advokat Diana Sloth Nielsen fra DLA Piper og administrator Erling Larsen gennemgik de mest anvendte modeller, når man konstituerer sig som professionel scenekunstner. Hvilke krav, fordele og ulemper, er der ved de forskellige modeller i forhold til organisering, regulering, beskatning og administration? Webinaret blev arrangeret i et samarbejde mellem Performing Arts Platform, Projektcentret i Dansehallerne og Udviklingsplatformen for Scenekunst. Vi har efterfølgende gjort 6 korte videoer fra webinaret tilgængeligt for offentligheden. Dem finder du her.


Kulturpolitisk Læsegruppe, 23.11.2020

Udkastet til Aarhus Kommunes nye kulturpolitik (2021-24) var i offentlig høring og i den anledning afholdt vi Kulturpolitisk “Læsegruppe” for scenekunstmiljøet, hvor man fik mulighed for at drøfte indholdet i udkastet forud for et evt. høringssvar. Det foregik hos Performing Arts Platform tirsdag d. 24. november, kl. 15-16.30.


Gaga/Performer klasser, efteråret 2020

Performing Arts Platform har løbende inviteret Kari Vig Petersen, en af de få certificerede Gaga-undervisere i Danmark, til Aarhus for at give en række gratis klasser for professionelle performere, skuespillere og dansere. Gaga/Performer-klasserne er del af Performing Arts Platforms træningstilbud til professionelle scenekunstnere, hvorfor det er en forudsætning for deltagelse, at man er professionel scenekunstner. 


Word & Movement Lab, uge 44-45

Seachange Lab afholdt Word & Movement Lab, hvor en gruppe publikum, i selskab med iscenesætter/dramaturg Barbara Simonsen og illustrator/skuespiller Mikkel Stubbe Teglbjærg, undersøgte forholdet mellem ord og bevægelse. Gennem dialog, personlige historier og et legende, kreativt forløb skabte de sammen et kort værk, der tematiserer det konstante samspil mellem ord og bevægelse – mellem krop og sind. Interesserede kunne følge med – og bidrage til processen – via Seachange Labs facebook side. Word & Movement Lab blev til i et samarbejde mellem Seachange Lab, Bora Bora og Performing Arts Platform og med støtte fra Aarhus Kommune.


Mr Gaga – filmvisning, 30.10.2020

Performing Arts Platform og Bora Bora havde glæden af at præsentere den prisvindende dokumentarfilm ”Mr. Gaga” – historien om Ohad Naharin, den verdenskendte, banebrydende koreograf og kunstneriske leder af Batsheva Dance Company i Israel. Dokumentaren giver et stærkt og intenst indblik i Ohads private følelsesliv og kunstneriske udtryksform. En fantastisk bevægende og smuk kropslig film, som vi er glade for at have vist til et aarhusiansk publikum. Filmvisningen var del af Bora Boras Move Your Mind Festival, som du kan læse mere om her. 


Workshop: Critical Response Process 18.09.2020

Performing Arts Platform og Bora Bora inviterede til gratis workshop i feedback-metoden “Critical Response Process” med Marie Hallager. Her kunne man komme og få en introduktion til metoden og se den anvendt i forbindelse med DON GNUs kommende forestilling “Turist”. Marie Hallager førte os først gennem en kort introduktion til metoden. Herefter så vi et kort uddrag af “Turist”, som DON GNU ønskede feedback på, med Marie som facilitator.

“Liz Lerman’s Critical Response Process helps to shape constructive dialogues about works-in-progress, whatever they may be, from dance to dessert. Using a series of steps guided by a facilitator, CRP affords both the maker and a group of responders a chance to ask questions, share reactions, and voice opinions with the goal of building a stronger work of art (or cake).” Se mere om metoden her.

Arr: Performing Arts Platform og Bora Bora


Workshop #2: Publikumsrelationer i den frie scenekunst, 17.09.2020

Torsdag d. 17. september 2020 kl. 9.00-16.30 var Performing Arts Platform værter for Applaus’ Workshop #2: Publikumsrelationer i den frie scenekunst: Framework og eksekvering. Workshoppen var målrettet aktører inden for den frie scenekunst og havde fokus på hvordan man udvikler relationen til publikum, hvis man ikke har eget hus og typisk lejer sig ind på andre scener eller spiller på turné. På workshoppen arbejdede vi videre med valgte cases fra Workshop #1 i foråret, med fokus på forskellige frameworks i forhold til publikum, kunstens funktion samt kunstens kvalitet. Workshoppen var det andet modul i workshopforløbet ‘Udvikling af publikumsrelationer’. Underviserne var Lasse Marker og Søren Rasmussen fra Rasmussen&Marker.

Arr.: Applaus i samarbejde med Performing Arts Platform.


Infomøde: Mentorprogram og Rådgivning, 04.09.2020

Står du som scenekunstner, producent eller selvproducerende scenekunstner med udfordringer og problemstillinger inden for f.eks., internationalisering, forretningsudvikling eller kunstnerisk udvikling? Har du brug for en mentor eller rådgiver for at rykke dig effektivt enten kunstnerisk eller producentfagligt? Udviklingsplatformen for Scenekunst var i Aarhus for at fortælle om deres to programmer (Mentorprogrammet og Rådgivningsforløbet); om rammer og indhold, hvad man kan få ud af disse tilbud, forskellen på dem, og hvordan man søger. Foruden Aline Storm, Gitte Nielsen og Rikke Juellund fra Udviklingsplatformen, kom også to tidligere deltagere og fortalte om, hvad de har fået ud af hhv. deres mentorprogram (Mette Rønne) og rådgivningsforløb (Nønne Mai Svalholm).

Organiseret af Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform.


Dialogmøde: Kunstnerisk Workspace, 04.09.2020

I forlængelse af infomødet om UP’s Mentorprogram og Rådgivning, inviterede Kunstnerisk udviklingschef Rikke Juellund til åben dialog om et kommende kunstnerisk workspace i København. Omdrejningspunktet for dialogmødet var, hvordan vi sikrer, at frie scenekunstnere, på tværs af kunstneriske profiler, behov og geografiske placering, får maximalt udbytte af Udviklingsplatformens nye kunstneriske workspace i København? Dialogmødet fokuserede særligt på kunstneriske udviklingsprogrammer i det nye workspace.

Arr.: Udviklingsplatformen for Scenekunst og Performing Arts Platform.


Om at søge arbejdslegat hos Statens Kunstfond, info-session ved Line Tjørnhøj 7. januar 2020

Vi inviterede komponist Line Tjørnhøj til at komme og fortælle om hendes erfaringer med at søge arbejdslegat hos Statens Kunstfond. Line har i mange år fundraiset og organiseret egne produktioner, haft bestyrelseshverv, været mentor og kunstnerisk leder af større projekter ud over hendes virke som komponist og skabende kunstner. Hun har siddet i legatudvalget for musik i Statens Kunstfond fra 2016-2019. Målgruppen var kunstnere, som har planer om at søge legat indenfor for scenekunst, musik, litteratur, billedkunst, film, arkitektur samt kunsthåndværk og design.

Line havde en række slides med, som du finder link til her.

 


Aktiviteter 2019

Excel-kursus, 08.10.2019

Hvis du har lært lidt sporadisk Excel, og derefter selv sammenstrikket dine egne budgetter, årsplaner, regnskaber eller diætudregninger, så har du nu muligheden for at lære hurtigere arbejdsgange og blive en sikker og bedre bruger af Excel. Vi kommer igennem flet, fyld og formatering, layout, lister og lækre formler og tricks, der gør din arbejdsgang hurtigere. Nyeste Office 365 på windows eller mac anbefales, men brugere på ældre versioner er ikke udelukket.
Underviser: Andreas Buhl. Arrangeret af Udviklingsplatformen for Scenekunst.


Projektudvalget for Scenekunst afholder temamøde 09.09.2019

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst inviterer scenekunstmiljøet til temamøde, hvor de giver en status på, hvordan det går. Herefter lægger de op til diskussion i grupper om bl.a. emnerne scenekunsten og skolen samt det internationale, som de gerne vil have input omkring.

 


Netværksfrokost for kunstnere, 25.05.2019

Mød lokale og internationale kollegaer til en frokost med inspirerende samtaler. 
I samarbejde med ILT Festivalen byder Performing Arts Platform på frokost for lokale og internationale kunstnere. Performing Arts Platform sørger for frokost og hyggelige rammer i vores lokale på Brobjergskolen og deltagerne er naturligvis garanter for gode og inspirerende samtaler.


Værtskab i et globalt fællesskab, 24.05.2019

Gennem praktiske eksempler og øvelser sætter vi fokus på, hvordan værtskab af fagfæller i scenekunsten kan styrke dit professionelle netværk. Vi undersøger, hvordan du som enkeltperson og branchen som helhed – kan få mest ud af en festival kontekst i Danmark eller i forbindelse med turné, et fagligt møde eller en festival i udlandet. På workshoppen arbejder vi med kommunikative og praktiske strategier, der skal gøre det nemt og muligt for dig at omsætte din egen faglige viden og integritet til et aktiv, som kan sikre dig tid og møder med potentielle samarbejdspartnere. Vi ser på, hvordan du, når du bidrager til at opbygge branchen og dine kolleger, også styrker dig selv og dine muligheder.

SPØRGSMÅL:
Hvordan kan du/branchen igennem værtskab skabe en klar præmis for faglig videns udveksling?
Hvordan kan vi styrke den gode fortælling om både enkelte kunstnere og den danske scenekunstbranche?
Hvordan kan du være vært eller med-vært uden at sprænge dit budget eller din tidsramme?

Workshoppen er for dig som allerede er en erfaren ”vært” eller for dig som ønsker at arbejde strategisk med værtskab, netværks- og mødesituationer. På dagen vil workshoppen tage udgangspunkt i de fremmødte og deres behov. Derfor beder vi dig møde op med en dyb refleksion over hvordan (eller ikke) du i øjeblikket arbejder med værtsskab.

Workshoppen er placeret i begyndelsen af ILT Festivalen, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at aktivere praktiske greb i en global kontekst på dansk grund.
Gæstetaler: Lotte Kofoed Ludvigsen, creative producer hos Teater Svalegangen.
Facilitator: Lene Bang Henningsen, Creative Producer og seniorrådgiver.


Borgerinddragende Scenekunst 09.05.2019

Statens Kunstfond har i samarbejde med Esbjerg Kommune, Realdania og boligselskabet Ungdomsbo besluttet at iværksætte et pilotprojekt på Stengårdsvej i Esbjerg; et boligområde, som er på regeringens liste over “hårde ghettoer”. Projektet har fået navnet 6705 + Statens Kunstfond og har til formål at igangsætte borgerinddragende scenekunst af høj kunstnerisk kvalitet i samarbejde med områdets beboere. Ønsket er at der vil blive etableret nye møder mellem borgere og kunstnere, og derigennem skabe grobund for udvikling hos både borger og den kunstneriske æstetik. Statens Kunstfond har afsat i alt 1 mio. kr. af til at skabe scenekunst i boligområdet.

I denne forbindelse inviterede Projektstøtteudvalget for Scenekunst, i samarbejde med Udviklingsplatformen og Performing Arts Platform Aarhus, til et temamøde om borgerinddragende scenekunst for at informere om 6705 + Statens Kunstfond og den nye pulje samt at dele generel viden om borgerinddragende scenekunst og diskutere muligheder inden for scenekunstmiljøet.


Workshop om at søge midler til drift af teater eller kompagni 07.05.2019

Performing Arts Platform afholdt workshop tirsdag den 7. maj 2019 kl. 10.00 – 14.00, hvor vi fokuserede på ansøgninger om drift – op til ansøgningsfristen hos Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst den 3. juni. 

Nogle af de mange spørgsmål, der trænger sig på, kan være:

  • Hvad er drift, og hvordan skriver man en driftsansøgning?
  • Hvad er forskellen på projekt samt basisomkostninger – og så almindelig drift?
  • Hvordan planlægger man 3-4 år frem i tiden?
  • Skal man have et hus eller en fast scene for at kunne søge drift?
  • Hvordan laver man et driftsbudget?
  • Hvordan sikrer man sig støtte til sit projekt, hvis udvalget nu ikke vil give til drift?

Vi inviterede teaterleder Marion Vick og skuespiller og scenograf Daniel Bevensee fra Teateriet Apropos til at fortælle om deres erfaringer med at søge drift – og om at få det efter flere ”forgæves” forsøg. Workshoppen rettede sig mod selvproducerende scenekunstnere, producenter, teatre og kompagnier, der tænker at søge drift og/eller gerne vil høre mere om denne form for støttemulighed. Workshoppen kunne også danne grundlag for en begyndende tænkning om at søge basisdrift hos Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje. Her er link til power-point-showet fra dagen.


Tværæstetisk ansøgningsworkshop 02.04.2019

Aarhus Litteraturcenter, Aarhus Billedkunstcenter, Fonden Filmtalent samt Performing Arts Platform inviterede til den første af en række tværæstetiske ansøgningsworkshops rettet mod selvproducerende kunstnere, der arbejder professionelt inden for de forskellige kunstarter. Målet med workshoppen var at klæde ansøgere på til tværæstetiske ansøgninger, samt støtte op om mulighederne for samarbejder på tværs i det professionelle aarhusianske kunstmiljø. Her er link til power point præsentation, vi brugte på dagen.


Kursus i ansættelsesret og -kontrakter 27.02.2019

Få styr på de basale krav til ansættelseskontrakter og den omkringliggende lovgivning, når du skal ansætte personale. Dette kursus v. Dansk Teaters jurister Charlotte Bach og Tanja Duus, fokuserede på at give producenter og selvproducerende kunstnere kendskab og redskaber til at forme kontrakter med ansatte på deres projekter. I kurset kom vi ind på:

  • Hvornår skal man skrive ansættelseskontrakter i forløbet som projektteater?
  • Hvordan kan man tage forbehold tidligt i processen, hvor fondsmidler ikke er helt på plads?
  • Hvad skal man bruge som rettesnor for lønforhandling?
  • Hvor kan man finde råd og vejledning?

Arr.: Udviklingsplatformen for Scenekunst i samarbejde med Performing Arts Platform.


Ansøgningsworkshop 07.01.2019

Vi afholdt ansøgningsworkshop mandag den 7. januar 2019 kl. 10.00 – 16.00 på Performing Arts Platform. Den første times tid (10.00-14.00) var  undervisning ved Jens Christian Jensen, der delte ud af af sin viden inden for følgende områder: Funding og støttesystemer, gennemgang af budgetter samt gode råd til en ansøgning. Workshoppen sigtede mod at hjælpe til så god en ansøgning som muligt, samt budget og finansieringsplan op mod Statens Kunstfonds ansøgningsfrist 15. januar for scenekunst samt Aarhus Kommunes frist 1. februar til Kulturudviklingspuljen. Powerpoint præsentation fra ansøgningsworkshop 7. januar 2019

Aktiviteter 2018

Debat om Fremtidens Scenekunst

Frem mod 1. maj 2018 vil Kulturministeren indsamle perspektiver på – og idéer til – i hvilke rammer og på hvilke vilkår fremtidens scenekunst skal forme sig. Med den medvind og anerkendelse, som den aarhusianske scenekunst i disse år møder både nationalt og internationalt, vil det være naturligt, at det aarhusianske aftryk i kulturministerens materiale bliver markant og viser den opbakning fra byen, som møder miljøet i hverdagen. Så har du noget på hjertet, inviteres alle interesserede til at bidrage via Facebookgruppen ’ Dine ønsker til fremtidens scenekunst.’
Læs mere

Sideløbende med debatten på Facebook, inviteres scenekunstens organisationer og aktører til at bidrage med deres overvejelser om, hvordan statens støtteordninger og lovgivning bedre kan understøtte en scenekunst i udvikling. Forslag e-mailes til kulturministeren, og vil efterfølgende blive offentliggjort på Kulturministeriets hjemmesiden.
Læs mere

Det er kulturministerens plan at de mange debatbidrag samles op og drøftes på konferencen ’Stemmer for scenekunst’ den 14. maj, Odense.
Læs mere// Tilmeldingsfrist 30.04.2018

Hands-on kursus i Sociale Medier, Aarhus, 15.11.2018

Få ny viden om sociale medier, deres algoritmer og hvordan du bedst fokuserer dine ressourcer i forhold til dem. Som en del af kurset arbejder vi individuelt med SoMe strategier i forhold til målgrupper og får udarbejdet en konkret plan for indhold. Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål og få feedback undervejs fra den dygtige og erfarne underviser Kristian Strøbech – https://strobech.net/ Kurset henvender sig til selvproducerende scenekunstnere, producenter og PR ansatte, som ønsker at styrke deres viden om brugen af sociale medier i PR arbejdet.

Arr: Udviklingsplatformen for Scenekunst, København


Creative Europe workshop ved international kulturrådgiver  Lone Leth fra CDEU, Central Denmark EU-office, 13.11.2018

Pitch af projekter – gennemgang og feed back på projekter, introduktion til Creative Europe-programmet samt præsentation af de forskellige partnere og deres roller.