Aktiviteter i studierne

Vi vil via nyhedsbrev, på vores facebook-side samt på vores hjemmeside sikre deling af viden om de forskellige bevægelsesrelaterede aktiviteter, der foregår i studierne på Brobjergskolen samt rundt om i Aarhus. Vi vil fokusere på de aktiviteter, der sættes igang af miljøets aktører, og som er åbne for alle. Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os på Performing Arts Platform. 

I forbindelse med Connections residency programmet tilbydes løbende åbne klasser af vores gæstende kunstnere samt deres samarbejdspartnere. Hold øje med opslag på Facebook samt via vores hjemmeside.

Bevægelsesatelier
Helle Bach og dadadans starter op på en ny sæson med bevægelsesatelier – det er torsdage kl. 18.30 – 20.30 i studie 4 på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1G. Det starter 12. september. Læs mere her.

Sharing Movements
Gruppen omkring Sharing Movements har løbende åbne klasser i studierne på Brobjergskolen. Følg med på deres facebook-side.

Åben Træning
Åben Træning er en dansant, dynamisk og kraftfuld træning hen over gulv til musik, hvor alle kropsdele gennemarbejdes effektivt. Koordination, bevægelighed, kondition og balance styrkes. Oftest er det onsdage 16.30 – 18.30 og er på Brobjergskolen. Følg med på deres facebook-side.