27. januar 2018
 • Troen & ingen // Teatret Svalegangen

  27. januar 2018

  SØREN HUSS’ SORGALBUM DRAMATISERES

  Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten og datteren blev ofre for en trafikulykke. Datteren overlevede med nød og næppe, men hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

  Læs mere

  ***
2. februar 2018
 • Hospitalet // Aarhus Teater

  2. februar 2018

  CHRISTIAN LOLLIKE SNITTER I DET DANSKE SYGEHUSVÆSEN

  Christian Lollike fik i sidste sæson anmelderne til at gå stjerne-amok i flere omgange. Først med ”Living Dead”, den rystende horror-fortælling om flygtningestrømmen til Europa, og siden med sin banebrydende nytolkning af ”Erasmus Montanus”.

  Begge forestillinger trak fulde huse på Aarhus Teater. Nu er den prisbelønnede og provokerende teater-punker tilbage med en syret doku-farce om det danske sundhedsvæsen.

  Læs mere

  ***
8. februar 2018
 • Årstidsfabrikken // Teaterhuset Filuren

  8. februar 2018

  Inde i jordens indre ligger årstidsfabrikken. Og inde i det store maskinrum arbejder Geo. Her har han sørget for både vind og vejr – lige så længe som nogen kan huske. Så længe, at han nu både har afspadsering og en hel del ferie til gode. Men før Geo kan holde fri, skal han have oplært sin afløser, Flora.

  Årstidsfabrikken er en morsom historie om, hvorfor det hele ikke bare kan gå som vinden blæser.

  Læs mere

  ***