15. august 2018
 • Revolution // Åbne Scene

  15. august 2018

  Finanskrise. Økonomisk krise. Politisk krise. Værdikrise. Befolkningskrise. Flygtningekrise. Energikrise. Klimakrise. Vi lever i krisernes tidsalder. Mere end nogensinde er der behov for radikale løsninger på de store udfordringer. Ja, mon ikke der kort og godt skal en revolution til!

  Læs mere

  ***
18. september 2018
 • Grænser // Teaterhuset Filuren

  18. september 2018

  Hvad sker der, når man er ung og grænsesøgende, og man hele tiden er i tvivl om sit ståsted? Hvordan finder man sine egne grænser, når vennerne presser på og udfordringerne langsomt bliver større? Og hvad sker der, når man går sammen om at overskride grænser - kaster sig ud i et fælles adrenalinsus, og man ikke helt lander samme sted.

  Teaterhuset Filuren og Teateriet Apropos dykker ned i grænselandet. Vi vil undersøge, hvorfor man har, og hvorfor man får grænser.

  Læs mere

  ***
22. september 2018
 • Grounded // Teatret Svalegangen

  22. september 2018

  Den fængslende og højspændte monolog om en kvindelig jagerpilot, der går i krig fra en skrivebordsstol sætter moderne krigsførelse under lup. Hun elskede kick’et, farten og den uendelige blå udsigt fra sit F-16-fly. Men hvad sker der, når man ikke længere er tæt på fjenden, når eksplosioner reduceres til sandskyer på en skærm uden bombeskrald og G-påvirkning?

  Læs mere

  ***