22. november 2017
 • Signe Klejs: The Greenhouse // Åbne Scene

  22. november 2017

  I drivhuset dyrkes kun dét man ønsker der skal gro, udenfor dominerer det vildtvoksende, og et tyndt lag glas er den eneste barriere imellem de to kontraster.
  Installationen The Greenhouse forandrer sig over tid. Over et komprimeret døgn på 20 minutter performer værket for og sammen med de besøgende. Her stævnes dét der dyrkes og fremelskes, og dét der gror vildt og utæmmet. Omdrejningspunktet er et drivhus, et spinkelt skel mellem to virkeligheder; det indenfor og det udenfor.

  Læs mere

  ***
23. november 2017
 • Hvad taler vi om, når vi taler om kærlighed // Aarhus Teater

  23. november 2017

  HVAD VI TALER OM, NÅR VI TALER OM KÆRLIGHED

  TRADITIONEN TRO ER ÅRETS PRÆSENTATIONSFORESTILLING DET SPEKTAKULÆRE UDSTILLINGSVINDUE FOR DE OTTE NYE SKUESPILTALENTER FRA DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE I AARHUS.

  Det er her, du kan opleve talenterne fra starten af deres karriere – sammen med talentspejdere fra teatrets og filmens verden. Og vi tør godt love, at det er et stærkt hold.

  Læs mere

  ***
24. november 2017
 • Rejsen hjem // Teater Katapult

  24. november 2017

  “Rejsen hjem starter med en kræftknude. En rejse, jeg måske altid har længtes efter, men aldrig ville være taget på frivilligt. Det er en personlig historie om helbredelse. Derfor kan jeg fortælle den.“
  Danser Pernille Overø

  GENTÆNKT HELBREDELSE
  Danseteatret FODFÆSTE har taget Kulturhovedstadens opfordring til at gentænke til sig.
  Forestillingen Rejsen hjem er et bud på at gentænke helbredelse.

  Læs mere

  ***